reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
kwiatuszeq który dzień cyklu masz ja 8 i mam kiepskie wyniki hormonów i 1 pęcherzyk rozmiar 11, podobno musi urosnąc do 18 zeby mozna było robić. Zatem raczej nawet nie dostane szansy na to by mieć te marne 25% szansy. w środę się dowiem .... nie dośc że musimy w ten sposób to robić to jeszcze tele przeszkód, najpierw strach z torbiela, teraz nawet nie mogę wywalczyć jednego pęchęrzyka.

usuńcie mnie z kalendarza

kikifish gratuluje, czułam że Ci sie uda

Ostatnia edycja:
n v m kochana ja tez bardzo zle przechodzilam stymulacje, i dlugo nie chcialy mi rosnac pecherzyki. Wierz dalej moze zaskoczy i podrosnie jeszcze. Przytulam cie mocno.

reklama
madzialenak niesamowite jak ten czas szybko przeleciałm gratuluje !! i wspierajnas mocno w naszych dalszych staraniach :) ja czekam na więcej zdjęć!!
ona dbaj teraz o siebie mamusiu :) a wszystkie objawy są dobre !! jakie by nie były !!
lili jesli moje tsh będzie ok ( wsrode konsultacja z lekarzem) to transfer bede miala dokladnie 14-15 pazdziernik, bedziemy razem transferować. a wy na jakim etapie jestescie??
martaczi nadal czekam na wieści od Ciebie !! wróciłaś już z maleństwem( mi) :)

Ostatnia edycja:
Do góry