reklama
Mazenka nie stresuj się nie potrzebne bo to wszystko zależy od sprzętu i lekarza. Czasami jeden lekarz nic nie widzi a pójdziesz do drugiego i od razu zobaczy co ma widzieć . Ze mną w szpitalu kiedyś leżała dziewczyna u której lekarz nie zobaczył drugiego dzidziusia
lawendowy jak się czujesz w ciazy?
maya ja tez jestem trochę beznadziejnym przypadkiem z małymi szansami na powodzenie i jedna dziewczyna by się już na moim miejscu poddała ale nie ja!!! Tobie tez życzę takiej siły walki i wiary w powodzenie!
maya ja tez jestem trochę beznadziejnym przypadkiem z małymi szansami na powodzenie i jedna dziewczyna by się już na moim miejscu poddała ale nie ja!!! Tobie tez życzę takiej siły walki i wiary w powodzenie!
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
milego weekendu laski
lawendowy_sen
Jogo, dziękuję, że pytasz. Od wczorajszego poranka męczy mnie zgaga. Nie wiem, czy to przypadkiem od dupgastonu?!
No i wczoraj bolał mnie brzuch w jednym miejscu. Po lewej stronie. Takie kłucie. Żadna pozycja nie była dobra. Ból zaczął się ok godz 18:00 i trwał do ok godz 9:00. Już nie wiedziałam, jak mam się ułożyć.
lawendowy_sen
Liliaa, test rozwiązuję 02.09, również rozpoczynam rok szkolny.
Progesteron muszę zbadać, tylko nie wiem kiedy.
Milagros, musisz mi podwiedzieć, kiedy Ty robiłaś drugą weryfikację? W 6dpt?
Kurczę, to mnie zmartwiłaś tym duphastonem. Mam taką zgagę, że normalnie mogę robić za Smoka Wawelskiego.
Jakiś koszmar. Ale odstawić dupka, chyba nie odstawię.
A ogólnie, to chyba dobrze się czuję. Ból minął. Teraz, prócz piersi, nie boli mnie nic.
No i niech ktoś zabierze tę zgagę.
Progesteron muszę zbadać, tylko nie wiem kiedy.
Milagros, musisz mi podwiedzieć, kiedy Ty robiłaś drugą weryfikację? W 6dpt?
Kurczę, to mnie zmartwiłaś tym duphastonem. Mam taką zgagę, że normalnie mogę robić za Smoka Wawelskiego.
Jakiś koszmar. Ale odstawić dupka, chyba nie odstawię.
A ogólnie, to chyba dobrze się czuję. Ból minął. Teraz, prócz piersi, nie boli mnie nic.
No i niech ktoś zabierze tę zgagę.
Ostatnia edycja:
Lawendowy, no ja dupka odstawilam w koncu tak strasznie mnie zoladek bolala, ale i tak mialam wtedy progesteron ponad 300 wiec bylo wszystko jedno. Przemecz sie jakos z tym. Niestety. Tak, 2weryfikacja byla w 6dpt a 3 w 10 tak samo progesteron i estradiol. Przy 5 dniowych blastkach.
Ja tez sie teraz mecze ze zgaga, wiem jakie to jest okropne. Ja gryze migdaly co jakis czas i pomagaja. Podobno mleko tez dziala, nie wiem bo nic mnie nie jest w stanie zmusic do tego zeby sie mleka napic. Aa i kefir podobno tez dziala.
Ja tez sie teraz mecze ze zgaga, wiem jakie to jest okropne. Ja gryze migdaly co jakis czas i pomagaja. Podobno mleko tez dziala, nie wiem bo nic mnie nie jest w stanie zmusic do tego zeby sie mleka napic. Aa i kefir podobno tez dziala.
reklama
lawendowy_sen
Milagros, fakt, 6dpt przy bastkach ma sens. W takim razie, jak go zbadam w 7, 8dpt.
Oj do mleka też mnie nikt nie zmusi. generalnie nie pijam od 9 miesiąca życia i na samą myśl mnie wykręca na lewa stronę.
Dzisiaj, cały dzień, piłam sok pomarańczowy. Nie powiem, trochę ulgi przyniósł, ale to jeszcze nie jest komfort w ustach.
Oczywiście, że się przemęczę z dupkiem. Nawet nie ma innej opcji.
A jak będzie dziewczynka, to już mam dla niej nawet imię :-) (żart miał miejsce)
Powiedz mi jeszcze, jaką Ty miałaś dawkę i czy brałaś tylko dupka?
Oj do mleka też mnie nikt nie zmusi. generalnie nie pijam od 9 miesiąca życia i na samą myśl mnie wykręca na lewa stronę.
Dzisiaj, cały dzień, piłam sok pomarańczowy. Nie powiem, trochę ulgi przyniósł, ale to jeszcze nie jest komfort w ustach.
Oczywiście, że się przemęczę z dupkiem. Nawet nie ma innej opcji.
A jak będzie dziewczynka, to już mam dla niej nawet imię :-) (żart miał miejsce)
Powiedz mi jeszcze, jaką Ty miałaś dawkę i czy brałaś tylko dupka?
Ostatnia edycja:
Podziel się: