reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie, ja już po wizycie, ale ty był jakiś koszmar. opiszę wszystko jak zjem, ale proszę powiedzcie mi, czy to normalne, że dzisiaj 16 dpt, beta wyszła 1686, a pęcherzyka na usg nie było.A pierwsza beta 19.08 była 255.:-(

reklama
Mazenka nie stresuj się nie potrzebne bo to wszystko zależy od sprzętu i lekarza. Czasami jeden lekarz nic nie widzi a pójdziesz do drugiego i od razu zobaczy co ma widzieć . Ze mną w szpitalu kiedyś leżała dziewczyna u której lekarz nie zobaczył drugiego dzidziusia :)
lawendowy jak się czujesz w ciazy?:happy2:
maya ​ja tez jestem trochę beznadziejnym przypadkiem z małymi szansami na powodzenie i jedna dziewczyna by się już na moim miejscu poddała ale nie ja!!! Tobie tez życzę takiej siły walki i wiary w powodzenie!

lawendowy jak się czujesz w ciazy?:happy2:

Jogo, dziękuję, że pytasz. Od wczorajszego poranka męczy mnie zgaga. Nie wiem, czy to przypadkiem od dupgastonu?!
No i wczoraj bolał mnie brzuch w jednym miejscu. Po lewej stronie. Takie kłucie. Żadna pozycja nie była dobra. Ból zaczął się ok godz 18:00 i trwał do ok godz 9:00. Już nie wiedziałam, jak mam się ułożyć.

Lawendowy, to od dupka zgaga. Ja mialam po nim duze problemy z zoladkiem, ogolnir chyba jestem na niego uczulona. Jak sie masz? Jak sie ogolnie czujesz?

Liliaa, test rozwiązuję 02.09, również rozpoczynam rok szkolny.
Progesteron muszę zbadać, tylko nie wiem kiedy.

Milagros, musisz mi podwiedzieć, kiedy Ty robiłaś drugą weryfikację? W 6dpt?
Kurczę, to mnie zmartwiłaś tym duphastonem. Mam taką zgagę, że normalnie mogę robić za Smoka Wawelskiego.
Jakiś koszmar. Ale odstawić dupka, chyba nie odstawię.
A ogólnie, to chyba dobrze się czuję. Ból minął. Teraz, prócz piersi, nie boli mnie nic.
No i niech ktoś zabierze tę zgagę.

Ostatnia edycja:
Lawendowy, no ja dupka odstawilam w koncu tak strasznie mnie zoladek bolala, ale i tak mialam wtedy progesteron ponad 300 wiec bylo wszystko jedno. Przemecz sie jakos z tym. Niestety. Tak, 2weryfikacja byla w 6dpt a 3 w 10 tak samo progesteron i estradiol. Przy 5 dniowych blastkach.

Ja tez sie teraz mecze ze zgaga, wiem jakie to jest okropne. Ja gryze migdaly co jakis czas i pomagaja. Podobno mleko tez dziala, nie wiem bo nic mnie nie jest w stanie zmusic do tego zeby sie mleka napic. Aa i kefir podobno tez dziala.

reklama
Milagros, fakt, 6dpt przy bastkach ma sens. W takim razie, jak go zbadam w 7, 8dpt.
Oj do mleka też mnie nikt nie zmusi. generalnie nie pijam od 9 miesiąca życia i na samą myśl mnie wykręca na lewa stronę.
Dzisiaj, cały dzień, piłam sok pomarańczowy. Nie powiem, trochę ulgi przyniósł, ale to jeszcze nie jest komfort w ustach.
Oczywiście, że się przemęczę z dupkiem. Nawet nie ma innej opcji.
A jak będzie dziewczynka, to już mam dla niej nawet imię :-D:tak::-) (żart miał miejsce)

Powiedz mi jeszcze, jaką Ty miałaś dawkę i czy brałaś tylko dupka?

Ostatnia edycja:
Do góry