reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam,
Nazywam się Katarzyna Kopecka i jestem dziennikarką Telewizji TVN. Chcielibyśmy zaprosić Pary do udziału w Programie TV. Dokładnie poszukujemy par, które starają się o dziecko. Nie przeprowadzili jeszcze żadnych specjalistycznych badań w tym kierunku, ponieważ będziemy chcieli je wykonać w programie. Takie pary chcemy zaprosić do studia i z nimi porozmawiać na ten temat zupełnie niezobowiązująco. Dlatego jeśli można proszę o pomoc w dotarciu do tych osób. Podkreślam, że nasze działania są poufne a treści rozmów chronione tajemnicą dziennikarską. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza automatycznego udziału w programie.
Z góry dziękuję za pomoc w poszukiwaniu takich par.
Pozdrawiam.
Zgłaszać się można telefonicznie 698354352 lub mailowo: k.kopecka@tvn.pl

anuszka
user-offline.png
musza byc swieze :) ja przez to ze nie mialam swiezych musialam czekac do nastepnego miesiaca dlatego lepiej sobie zrob jak masz jeszcze teraz szanse bo FSH robi sie od 2-3 dnia cyklu a AMH to ju obojetne!

Oktavi ja tez miałam 3 dorodne pęcherzyki, pobrano aż 6 :szok::-) w tym 4 dojrzałe, 3 się zapłodniły, jedne się zatrzymał w drugiej dobie a dwa wczoraj trafiły pod moje serduszko:-) W 3 dobie jeden klasy A 8 komórkowy a drugi ciut słabysz able odpowiada normom 3 doby klasy B 6 komórkowy. Bete robię 3 września:-)

Dziewczyny powiedzcie mi kiedy mogę sprawdzić progesteron? lekarz nie mówił nic ale dla świetego spokoju chciałabym to zrobić, miałam podane dwa zarodki 3 dniowe. Biorę 12 tab luteiny dopochwowo, odlew gipsowy jest fenomenalny, piecze mnie w środku i odczuwam bardzo cieplo:sorry2: nawet wargi sromowe mam obrzmiale:-(
Ehh ale przęmeczę, liczy się dobro maluszków.

dziewczyny bardzo proszę o pomoc. Jestem 25 dpt strasznie mnie martwią moje objawy: jestem strasznie słaba i mam dość silne i ciągłe bóle tak jak na okres (ból jakby jajników i krzyża) boje się iść u mnie w mieście do lekarza, bo tak na dobrą sprawę u nas nie ma nikogo sensownego, a wizytę w klinice mam dopiero 29 sierpnia. Jeżeli chodzi o bete hcg to 16 dpt miałam 4200 i przyrost był bardzo dobry. Dodam jeszcze, że nie mam żadnych plamień ani upławów. Czy któraś z was miała podobne objawy? bardzo proszę o odp.

GizaS ja miałam podobnie, ostatnio ale po iui 2 razy po 2 tabl. luteiny i odczucia szczypania i podrażnienia:-(, po 1,5 tygodnia stosowania dolegliwości powoli mijały. Ale dasz radę!!!! Co się nie robi dla maluszków:tak:

ona232

Dziękuje ci bardzo!
FSH mam świeże z 2 dc.
Nasienie zrobimy na dniach, polecasz zrobić jakieś rozrzeszone? Z posiewem ?
A AMH dziś nie dałam rady, od poniedz do środy też już nie a potem to już będzie za późno.
Więc pewnie też mnie odesla :-( może warto przenieść wizytę?

anuszka

my mielismy takie i takie badanie nasienia ale to chyba bez roznicy!
co do AMH to mowilam ze w kazdym dniu cyklu mozesz robic i te badania musza byc aktualne
nie przestawiaj wizyty w niektorych klinikach 2 godziny czeka sie na wyniki badan zadzwon do swojej i sie zapytaj bo moze wyrobisz sie przed wejsciem do lekarza!
a w jakiej sie leczysz?

Jeszcze się nie leczę w żadnej klinice i dlatego tyle pytam i mam wątpliwości. Zapisałam się Narazie na pierwsza wizytę w sprawie rządowego dofinansowania.
Invimed Wawa.
W ogóle to jestem w trakcie uregulowania prl, prog, mam wysoka insulinę więc też ja zbijam.

reklama
Gizas to niech maluszki się teraz mocno wgryzają, a mamusia niech na siebie uważa:-D

joasiaw ja jestem 15 dpt i mam identyczne objawy, myślę, że to normalne:-). No może nie są to ciągłe bóle, ale co chwilę mnie łapią.

Mnie za to o 4 rano obudziły nudności, a właśnie się przekonałam, że krupnik wyleciał ze mnie jamą gębową szybciej niż wszedł:sorry2:.

Do góry