bombel
gratulacje na maxa
))) odpoczywaj, az zazdroszcze ale pozytywnie
))
ewka
dzieki za pamiec
)) dzis umowilam sie na wizyte na poczatku grudnia bo tak moj gin kazal mi przyjechac, powiedzial miesiac temu ze ma pomysl co do mojego crio wiec akurat moze to byc stymulacja owulki a potem crio, wsumie i tak sie go o to zapytam
)) ale narazie nie wiem kiedy sie zdecyduje bo na sama mysl dostaje dreszcze, ze znow bede przechodzic kolejna porazke, poprostu chyba jest jeszcze za wczesnie.
Moze twoj lekarz chce jednak jeszcze poczekac moze bedziesz miec naturalnie owulke pamietaj ze jestes po laparoskopii wiec masz duze szanse, a wsumie co nagle to po diable, sama sie o tym przekonalam, kochana bedzie dobrze trzymam za ciebie kciukaski a jak teraz pojedzie4sz do lekarza to poprostu szczerze porozmawiaj i bedziesz wiedziec jaki ma plan
kama
14 dnia mozesz zpokojnie robic betke, ja przy pierwszym transferze mialam zalecona betke 18dnia ale pojechalam 14 i powiedzieli ze jak ma wyjsc to spokojnie juz wyjdzie, a co do sikaczy to pamietaj ze czasem sa niewiarygodne trzymam kciuki
))
wera
powiem ci ze ja juz sie kiedys zastanawialam ze chyba na owulce sa duzo wieksze szanse jeszcze przy mrozakach, ale widocznie trzeba wszystkiego sprobowac
teraz wiem ze napewno nie bede podchodzic na cyklu bezowulacyjnym tym bardziej ze zastrzykami dobrze sie stymuluje jak mowia do 3razy sztuka a moze dwojeczka mi sie odrazu trafi
)))
gratulacje na maxa
ewka
dzieki za pamiec
Moze twoj lekarz chce jednak jeszcze poczekac moze bedziesz miec naturalnie owulke pamietaj ze jestes po laparoskopii wiec masz duze szanse, a wsumie co nagle to po diable, sama sie o tym przekonalam, kochana bedzie dobrze trzymam za ciebie kciukaski a jak teraz pojedzie4sz do lekarza to poprostu szczerze porozmawiaj i bedziesz wiedziec jaki ma plan
kama
14 dnia mozesz zpokojnie robic betke, ja przy pierwszym transferze mialam zalecona betke 18dnia ale pojechalam 14 i powiedzieli ze jak ma wyjsc to spokojnie juz wyjdzie, a co do sikaczy to pamietaj ze czasem sa niewiarygodne trzymam kciuki
wera
powiem ci ze ja juz sie kiedys zastanawialam ze chyba na owulce sa duzo wieksze szanse jeszcze przy mrozakach, ale widocznie trzeba wszystkiego sprobowac
Ostatnia edycja: