reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lenka
alkohol w kazdej dawce nie jest wskazany. ja kiedys pilam male lampki wina, ale sie przekonalam po przeczytaniu kilka artykulow ze glupia bylam z tym piciem. picie na nic dobre nie jest....
jasne ze jak raz na 2 tygodnie sie napijesz lampeczke to sie nic nie stanie, aby nie pic tylko codziennie - nawet male dawki sa zle

reklama
Hej dziewczyny może ktoś obecnie stymuluje się puregonem albo planuje, bo zostało mi trochę i mogę oddać.
Bombel czekamy na info o betce!!!!!!!!

bombel
wielkie dzieki mi zostaly 4mrozaki jeszcze ale jak by czasem to musze sie gina zapytac o ten krotki protokol w razie czego... trzymam kciuki

wera
no to ladnie a ja myslalam ze owulka nie jest tak potrzebna ja tez mialam crio na bezowulacyjnym i lipa wiec teraz jak bede podchodzic to zapytam sie o stymulke lekami i zobaczymy co mi powie...

mi mi
dużo czytałam na ten temat i naprawdę nie nie próbuj już bez owulacji, bo nie ma ciałka żółtego a leki nie mają takiego działania jak naturalne hormony po owulacji

lolitka200 - a tak teraz sobie pomyslalam o mezu...moze on tez powinien sie oszczedzac w piciu ( w swieta i sylwka) tylko po 1, 2 piwka a moze nawet wcale, normalnie wypije jak jest okazja - impreza a teraz jest kilka okazji mniedzy innym andrzejki, swieta.....i tp...., tym bardziej ze to jego chlopaki sa malo ruchliwe.....a u mnie jest ok, wyniki syper i tp.....za tydzien jedziemy na wizyte i startujemy z dlugim protokolem, po nowym roku mysle ze punkcja i transfer.....wiec lepiej jakbysmy razem od poczatku dlugiego protokolu tak po bozemu (hahaha) bez alkoholu - tak sobie mysle- a co ty na to? - co wy na to?

Dziewczyny... sorki ze dopiero teraz - ale wlasnie wróciłam z pracy. Beta 213.
aaaaa tosz to istne szaleństwo. To jest 13dpt Przyrost z 68 w 11dpt. No ja to już z piciem się pożegnałam ale wszyscy piją na około. Znowu się poryczałam jak bóbr jak zobaczyłam wynik. Życze Wam wszystkim tego samego !!!
matyola2 trzymam kciuki za transfer i za was wszystkie. Przecież kiedyś musi się udać !!

Ostatnia edycja:
Bombelku, gratulacje!!!! Dbaj o Was :) a z piciem wlasnie sie pozegnalas na dobre 8 miesiecy. Nie martw sie wypije za Wasze zdrowki lampke wina hihi

Witam, jestem studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i przygotowuję pracę licencjacką na temat zapłodnienia in vitro.
W związku z tym poszukuję osób leczonych z powodu niepłodności, w celu wypełnienia ankiety. Tutaj link :

"Zapłodnienie in vitro - za czy przeciw?" - www.ankietka.pl

Bardzo proszę o pomoc. Ankieta jest zupełnie anonimowa:) Skierowana wyłącznie do osób mających problemy z niepłodnością.
Z góry dziękuję za poświęcony czas i udzielone odpowiedzi:)

reklama
bombel ogromne gratulacje a mogłabyś przypomnieć kto jest twoim lekarzem prowadzącym w Provicie jak się nie mylę to Biernat a kto ci robił transfer i dlaczego zmienili ci protokół na krótki

Do góry