reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy - ale masz dużo tych pęcherzyków, strasznie się cieszę
Lilia - wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytzych marzeń i dużo, dużo zdrówka
Maya - mnie jeszcze kilka dni leciały skrzepy. Przy takim krwawieniu to podobno normalne. Zrobiły Ci się normalnie w środku tak jakby strupki i teraz powoli organizm będzie je wydalał.
Dzidziuś - nie znam się na becie ale dla mnie wygląda to optymistycznie.

Lilla spóźnione 100 lat :-)
Mazenka wytrwałości Kochana jeszcze trochę i pokażesz nam wysoką betę takie mam przeczucie
Lawendowy gratulację ale naprodukowałaś ale wiesz że nie ilość tylko jakość się liczy więc czekaj spokojnie do punkcji i nie martw się hiperką bo ona na pewno Cię nie dopadnie trzymam za to &&&
Aniaania27 jeszcze kilka dni wytrzymaj ból brzucha może być oznaką ciąży!
Maya współczuję przeżyć :-( trzymaj się
Dzidziuś :-):-):-) super gratulacje! ale sprawdź bete za 2 dni i sie nie stresuj! zadzwoń do lekarza
MIŁEGO DNIA

Dzięki dziewczyny. W środę powtórzę badanie. Tak bardzo się ucieszyłam jak odebrałam ten wynik, bo już nie miałam nadziei. Teraz pojawiło się światełko w tunelu. :-). Boże, żeby się udało:-). Ściskam was mocno i życzę wysokich Betek. :-)

martaczi-dzieki za wsparcie ale moja nadzieja znacznie spadla, w srode robie badanie i sie wszystko okaze.
dzidzius118- mysle ze moge pogratulowac ci i bardzo sie ciesze ze masz taka bete

Dzięki aniaania27 . W zasadzie to jeszcze sama w to nie wierzę, bo jadąc rano na badanie byłam przekonana że nic z tego nie będzie, już się z pomału z tym godziłam. A tu pojawiła się nadzieja, wspaniała iskierka nadziei. Mam nadzieję że w środę beta wzrośnie dwukrotnie. To takie stresujące.

ufff... post o sporcie i ivf gotowy:) bede go publikowac popoludniu. dam znac jak to zrobie. sie troche napisalam)

dzidzius - bede trzymac kciuki za bete. dobrze ze rosnie, cos sie dzieje.... beta przyrasta prawidlowo. troche tylko niepokojacy jest jej niski poziom jako taki jak na 11dpt, ale beta nie szwajcarski zegarek. czasem jest smiesznie wysoka, a czasem niska wiec sie jeszcze moze wszystko wydarzyc. niech rosnie jak najwiecej

Aniaania27 co do twojego bólu brzucha to powiem ci że mnie zaczął boleć w 3 dpt jak na @. Bolał mnie głównie w nocy i nad ranem, czasami bardzo mocno, podobnie piersi które bolały mnie już 3 dni przed punkcją. W czwartek , kiedy robiłam pierwszy test, wszystkie bóle ustały. Byłam zła, bo to tak wyglądało jakby mój mózg zarejestrował po niskich wynikach bety ( 3,74), że nie ma ciąży i przestało wszystko boleć. Dzisiaj znowu brzuch zaczyna pobolewać i też martwię się czy moja beta to nie przedwczesna radość i zaraz dostanę @. Więc tu nie ma reguły. Bóle, czy brak bóli, jak ma być ciąża to po prostu będzie. Trzeba czekać, chociaż wiem że to jest najgorsze. Powodzenia i wysokiej bety podczas testowania.

Lolitka, właśnie mnie również bardzo niepokoi ten niski poziom. Wysłałam sms-a do mojego Gina, bo tak mam się z nim kontaktować i na razie zero odzewu. podobno niska beta to może być ciąża biochemiczna lub pozamaciczna, ale nie jestem pewna. Niestety kolejny stres.

reklama
dziewczyny - mam pytanie ogolne. czy ktoras z was moze zapisala sie na ta medytacje z deepakiem o ktorym pisalam w poscie sierpniowym? jesli tak, to dajcie znac. BARDZO mnie interesuja wasze wrazenia z tej medytacji. dla mnie jest jak blogoslawienstwo, zwlaszcza ze niedlugo wyciszanie zaczynam i spokoj wewnetrzny jest jak miod

dzidzius - dokladnie, czesto przy pozamacicznej jest niski. ale nie ma co sie niepokoic za wczesnie. moze po prostu u ciebie bedzie niski poziom bety ogolnie: czasem tez sie tak zdarza. czekac w spokoju o ile to mozliwe i monitoruj przyrost bety

Do góry