reklama
Witajcie z ranadzisiaj juz jestem w lepszym humorze i w stanie
Lilia - spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe, wiesz czego Ci życzę, nie muszę chyba pisać:-)
Dziewczyny jak długo bolał Was brzuch po punkcji? Bo rano było już lepiej ale chwilę się pokręciłam i znowu ciągnie podbrzusze i bolą plecy ( pewnie tak promieniuje). Przejdzie ten ból do dnia transferu?
Co do krwawienia to nadal jeszcze plamię i pojawiły się jakieś skrzepy zaschniętej krwi, nie wiem czy mam się martwić, w południe będę rozmawiać z lekarzem to wszystkiego się dowiem, boję się tylko że to może mieć jakiś wpływ na transfer, oby to szybko minęło.
Lilia - spóźnione, ale serdeczne życzenia urodzinowe, wiesz czego Ci życzę, nie muszę chyba pisać:-)
Dziewczyny jak długo bolał Was brzuch po punkcji? Bo rano było już lepiej ale chwilę się pokręciłam i znowu ciągnie podbrzusze i bolą plecy ( pewnie tak promieniuje). Przejdzie ten ból do dnia transferu?
Co do krwawienia to nadal jeszcze plamię i pojawiły się jakieś skrzepy zaschniętej krwi, nie wiem czy mam się martwić, w południe będę rozmawiać z lekarzem to wszystkiego się dowiem, boję się tylko że to może mieć jakiś wpływ na transfer, oby to szybko minęło.
Ostatnia edycja:
dzidzius118
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny. dzisiaj ostatnia szansa. Byłam na becie, poczekałam do 11 dpt. Zobaczymy czy jest jeszcze szansa na ciąże?
aniaania27
Zaciekawiona BB
czesc dziewczyny. mam strasznego doła dziś 9dpt a brzuch mnie boli jak na@, chyba nic z tego nie będzie,
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Maya, to dobrze, że już ciut lepiej się czujesz. Koniecznie skonsultuj z lekarzem te skrzepy. Ja nie miałam nic takiego.
No ale jak widać, każdy przypadek jest inny.
Kochana trzymam kciuki, żeby transfer odbył się planowo.
A jestem już po wizycie i po badaniach.
I chyba nici z piątkowej punkcji. Dr chce, aby pęcherzyki jeszcze ciut podrosły. Chociaż na prawym jest 12 pęcholi, a na lewym 4. Ale dalej się muszę kłuć. Kolejna wizyta w środe + badania do znieczulenia, no i potem w piątek. Najprawdopodobniej punkcja wypadnie w poniedziałek.
Trochę jestem zła, bo wolałam, żeby to był piątek. No ale...
No ale jak widać, każdy przypadek jest inny.
Kochana trzymam kciuki, żeby transfer odbył się planowo.
A jestem już po wizycie i po badaniach.
I chyba nici z piątkowej punkcji. Dr chce, aby pęcherzyki jeszcze ciut podrosły. Chociaż na prawym jest 12 pęcholi, a na lewym 4. Ale dalej się muszę kłuć. Kolejna wizyta w środe + badania do znieczulenia, no i potem w piątek. Najprawdopodobniej punkcja wypadnie w poniedziałek.
Trochę jestem zła, bo wolałam, żeby to był piątek. No ale...
dzidzius118
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, właśnie odebrałam wyniki bety. w czwartek 7 dpt beta 3,74, dzisiaj 11dpt beta 25,48. Jak myslicie jest szansa na ciążę? Trochę słabo przyrasta
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Dzidzius, beta przyrasta prawidłowo. Co 2-3 dni powinna się podwoić.
Ja już po cichutku Ci gratuluję
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
Ja już po cichutku Ci gratuluję
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
reklama
Podziel się: