reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lawendowy: jaikumi protokolami, jakimi lekami i dawkami bylas stymulowana ze wtedy hiperka a teraz duze jej ryzyko?
dzidzius118
Zaangażowana w BB
Maya współczuje i mam nadzieję, że szybko miną te krwawienia.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Lolitka, za pierwszym razem był długi, a teraz krotki, protokół.
Leki te same, bo menopur, a teraz jeszcze doszedł gonal. Ale hiperka może wystąpić również w naturalnej ciąży.
Menopuru mam na razie 225 j.
Leki te same, bo menopur, a teraz jeszcze doszedł gonal. Ale hiperka może wystąpić również w naturalnej ciąży.
Menopuru mam na razie 225 j.
lawendowy_sen
Maya, biedactwo. Współczuję przeżyć. A jak krwawienie? Ustała może?
mazenka
lawendowy sen teraz nie możesz mieć hiperki, będę trzymała kciukory, żeby ten raz był inny.
Maya szkoda, że takie rzadkie powikłanie na Ciebie trafiło. Dużo zdrówka, napisz jak już będziesz miała siłę.
zula słońce jak się trzymasz? mocno się trzymaj.
Maya szkoda, że takie rzadkie powikłanie na Ciebie trafiło. Dużo zdrówka, napisz jak już będziesz miała siłę.
zula słońce jak się trzymasz? mocno się trzymaj.
mazeka właśnie do Ciebie pisałam posta, że dzielna jesteś ale mi go wcięło więc myślimy o sobie równocześnie. Ja cały czas kciukam za Ciebie.
Maya - jak się czujesz? Mnie na krwawienie dali cyklonaminę...
Lawendowy - nie kracz bo wykraczesz tak jak ja wykrakałam hierce mówimy stanowcze nie
Ja znów próbuję się nie przekręcić. Encorton tak mi dał w d... że od piątku mam taką mega biegunkę i walczę, żeby znów nie wylądować w szpitalu wszystkie leki musiałam odstwić i czuję już @ a najbardziej to mi przykro, że nie mogę w takim razie brać sterydów co oznacza, że nie mam szans na ciążę bo moje przeciwciała wszystko zabiją i co z tego, że mam 11 zarodków
Chciałam Wam tylko napisać,że mimo, że mnie tu nie ma to myślę o Was i nie przestaję kciukać
Maya - jak się czujesz? Mnie na krwawienie dali cyklonaminę...
Lawendowy - nie kracz bo wykraczesz tak jak ja wykrakałam hierce mówimy stanowcze nie
Ja znów próbuję się nie przekręcić. Encorton tak mi dał w d... że od piątku mam taką mega biegunkę i walczę, żeby znów nie wylądować w szpitalu wszystkie leki musiałam odstwić i czuję już @ a najbardziej to mi przykro, że nie mogę w takim razie brać sterydów co oznacza, że nie mam szans na ciążę bo moje przeciwciała wszystko zabiją i co z tego, że mam 11 zarodków
Chciałam Wam tylko napisać,że mimo, że mnie tu nie ma to myślę o Was i nie przestaję kciukać
Wpadłam na chwilkę, bo szczerze mówiąc jestem wykończona i zaraz idę dalej spać. Dziękuję dzieczyny, krwawienie się uspokoiło, teraz już tylko plamię, całe szczęście bo szczerze mówiąc już się bałam jakichś komplikacji. Ech myślałam że pójdzie gładko a tu taka niemiła niespodzianka. Lekarz powiedział że ponoć mam nietypowy układ naczyń w macicy i stąd to krwawienie i to z dwóch miejsc...
zula -nawet nie wiem co mi dali na to krwawienie bo jak w trakcie zabiegu obudziłam się po 15 minutach to dalej mnie uśpili, mąż mówi że spałam chyba z godzinę, więc nawet nie wiem co mi dawali i jak tamowali to krwawienie.
Kochana trzymaj się , mam nadzieję że dojdziesz szybko do siebie i ustaną te dolegliwości po encortonie, żebyś mogła wrócić po swoje mrozaczki
mazenka to oczekiwanie to pewnie najgorsze,też będę pewnie podobnie przeżywać, ale czas szybko zleci
lawendowy oby to nie była hiperka, zaduś ją hektolitami wody
zula -nawet nie wiem co mi dali na to krwawienie bo jak w trakcie zabiegu obudziłam się po 15 minutach to dalej mnie uśpili, mąż mówi że spałam chyba z godzinę, więc nawet nie wiem co mi dawali i jak tamowali to krwawienie.
Kochana trzymaj się , mam nadzieję że dojdziesz szybko do siebie i ustaną te dolegliwości po encortonie, żebyś mogła wrócić po swoje mrozaczki
mazenka to oczekiwanie to pewnie najgorsze,też będę pewnie podobnie przeżywać, ale czas szybko zleci
lawendowy oby to nie była hiperka, zaduś ją hektolitami wody
Lawednowy - Twoim przypadłościom mówimy zdecydowane NIE i się z nimi żegnamy PA PA PA...
zula - ja też myślę o Tobie i trzymam za Ciebie kciuki
joasia2906 - co u ciebie słychać? Ostatnio nic nie piszesz, z tego co pamiętam to histero miałaś mieć na początku sierpnia. Odezwij się proszę...
Maya - o rany, ale miałaś przeżycia, współczuje, wracaj do zdrowia. Trzymaj się.
Dziewczyny muszę się pochwalić. Właśnie napisała do mnie kumpela, która miała termin na 7 sierpnia, a urodziła dziś 11 sierpnia w moje urodziny, ale jestem szczęśliwa tak jakbym sama urodziła. Odbieram to jak jakiś znak na niebie
zula - ja też myślę o Tobie i trzymam za Ciebie kciuki
joasia2906 - co u ciebie słychać? Ostatnio nic nie piszesz, z tego co pamiętam to histero miałaś mieć na początku sierpnia. Odezwij się proszę...
Maya - o rany, ale miałaś przeżycia, współczuje, wracaj do zdrowia. Trzymaj się.
Dziewczyny muszę się pochwalić. Właśnie napisała do mnie kumpela, która miała termin na 7 sierpnia, a urodziła dziś 11 sierpnia w moje urodziny, ale jestem szczęśliwa tak jakbym sama urodziła. Odbieram to jak jakiś znak na niebie
reklama
lawendowy_sen
Liliaa, w takim razie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe.
Spełnienia tego jednego, jedynego marzenia
Spełnienia tego jednego, jedynego marzenia
Ostatnia edycja:
Podziel się: