reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
kwiat lotosu cholernie mi przykro - nigdy nie trać nadziei odczekaj swoje i zaczynaj ponownie. Trzymam mocno kciuki.
A ja chciałam podzielić się z wami swoją wizytą u gina. Widziałam już małego człowieczka w swoim brzuszku!! Duża główka, zarys rączek i nóżek i oczywiście bijące serduszko. Już maleństwo ma 1,9cm. Duże już nie? Jestem przeszczęśliwa i już na zwolnieniu. Życzę takich chwil każdej z was z osobna.Pozdrawiam was ciepło!

KWIAT LOTOSU-mocno sciskamnie poddawja sie!!!!Buziaki.
Kochane jutro 8.30 punkcja ale mam stracha to moja pierwsza.Podobno jest ok.14 pecherzykow zobaczymy co dalej buziaki dla wszystkich

kama35 trzymam kciuki za punkcję, nic się nie bój. Dostaniesz narkozę, polulasz kilka minut i to wszystko. Ja po narkozie chwilę płakałam, ale słyszałam od pielęgniarki, że to się często zdarza. Może Cię potem boleć trochę brzuch, to weż sobie nospę.
Teraz doczytałam, że nie podchodzisz do programu w Polsce, czy u Was dają narkozę do punkcji ?

Ostatnia edycja:
KWIAT LOTOSU-podchodze do ivf w Cambridge,i ogulnie nie daja narkozy tylko znieczulenie ale ja porosilam narkoze bo sie bardzo boje i sie zgodzili,nie mam tu nikogo kto by przez to przechodzil jestescie tylko wy tu na forum jestem szczesliwa,ze moge z wami pisac i wymieniac pogladami,bo inaczej napewno bym nie miala narkozy.

Kama każda klinika w UK ma swoje zasady.W mojej wszystkim kobietom dają całkowitą narkozę, nawet nie pytają. Nic się nie bój, wszystko będzie dobrze. Wszystko trwa w sumie może z 20 minut i się budzisz a mi się wydawało jakbym spała z 24 godziny i miałam jakiś b.ciekawy sen :-) Trzymam kciuki i daj znać po

reklama
Do góry