reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
k....m.c
((((((((((
kwiat_lotosu - trzymaj się ciepło Kochana....Przykro mi 
Ja dzisiaj byłam na usg i po 3dniach brania 4ampułek fostimonu, tylko dwa z czterech pęcherzyków urosło o kolejne 4 mm i teraz mają 13-14mm. W środę kolejne spotkanie, prawdopodobnie ostatnie. Więc jeszcze 2-3 dawki fostimonu. Ciekawe czy to wystarczy? Ciekawe co z pozostałymi pęcherzykami? Czekam jeszcze na wynik bo dzisiaj pobierali krew na estriadol. Znów mam misz-masz w łepetynie.....Teoretycznie w piątek punkcja. Niedziela/poniedziałek transfer jeśli dobrze pójdzie.......
Ja dzisiaj byłam na usg i po 3dniach brania 4ampułek fostimonu, tylko dwa z czterech pęcherzyków urosło o kolejne 4 mm i teraz mają 13-14mm. W środę kolejne spotkanie, prawdopodobnie ostatnie. Więc jeszcze 2-3 dawki fostimonu. Ciekawe czy to wystarczy? Ciekawe co z pozostałymi pęcherzykami? Czekam jeszcze na wynik bo dzisiaj pobierali krew na estriadol. Znów mam misz-masz w łepetynie.....Teoretycznie w piątek punkcja. Niedziela/poniedziałek transfer jeśli dobrze pójdzie.......
kwiat_lotosu
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. Cóż mogę powiedzieć..Tak bywa, nie każdemu wychodzi za 1 razem mimo ładnych zarodków. Może kolejny raz wynagrodzi mnie podwójnie hehe. Nie wiem co poszło nie tak, myślę że nie zrobiłam nic czym mogłam zaszkodzić, lekarzy też nie obwiniam, bo wiem że się bardzo starali i dla nich to też jest porażka. Będziemy próbować dalej, juro zapytam doktora co zapropnuje. Dzięki raz jeszcze za wsparcie 
bombel
Aktywna w BB
kwiat_lotosu trzymaj się... eh...
Wiem jakie to uczucie niestety jak widzisz zerową bete, ale nie ma się co załamywać. Kiedyś się musi przecież udać. Jestem pewna ze za drugim razem będzie pozytywnie.
maryola2 a nie mówiłam, że urosną. Za dwa dni będą miały po 17-18mm a poźniej piękne i dojrzałe beda nadawać sie do zapłodnienia. Lekarze wiedzą co robią, tylko spoój może nas uratować :-)

maryola2 a nie mówiłam, że urosną. Za dwa dni będą miały po 17-18mm a poźniej piękne i dojrzałe beda nadawać sie do zapłodnienia. Lekarze wiedzą co robią, tylko spoój może nas uratować :-)
glowa do gory......uda sie na bank za nastepnym podejsciem!!!! trzymaj sie dzielnie
dziewczyny dzwonilam dzis do kliniki gdzie mialam 1 podejscie i dowiedzialam sie ze bylo u mnie podejzenie PC.. co to oznacza?
dziewczyny dzwonilam dzis do kliniki gdzie mialam 1 podejscie i dowiedzialam sie ze bylo u mnie podejzenie PC.. co to oznacza?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: