reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

lolitko bardzo dziekuje za odpowiedz.
kwiat_lotosu strasznie mi przykro. Ja kibicuje tutaj kazdej dziewczynie z osobna, gdyz moze tylko to zrozumiec osoba bedaca w tej samej sytuacji. Uzbroj sie w cierpliwosc, jeszcze bedzie dobrze

reklama
Nimfuś
No to widze ze wszedzie sa obowiazkowe bo te badania tez mialam wykonywane

kwiat_lotosu
przykro mi... jestem z Toba... cholera jasna a bylam pewna ze ci sie udalo

Ostatnia edycja:
kwiat_lotosu - trzymaj się ciepło Kochana....Przykro mi :(

Ja dzisiaj byłam na usg i po 3dniach brania 4ampułek fostimonu, tylko dwa z czterech pęcherzyków urosło o kolejne 4 mm i teraz mają 13-14mm. W środę kolejne spotkanie, prawdopodobnie ostatnie. Więc jeszcze 2-3 dawki fostimonu. Ciekawe czy to wystarczy? Ciekawe co z pozostałymi pęcherzykami? Czekam jeszcze na wynik bo dzisiaj pobierali krew na estriadol. Znów mam misz-masz w łepetynie.....Teoretycznie w piątek punkcja. Niedziela/poniedziałek transfer jeśli dobrze pójdzie.......

Dzięki dziewczyny. Cóż mogę powiedzieć..Tak bywa, nie każdemu wychodzi za 1 razem mimo ładnych zarodków. Może kolejny raz wynagrodzi mnie podwójnie hehe. Nie wiem co poszło nie tak, myślę że nie zrobiłam nic czym mogłam zaszkodzić, lekarzy też nie obwiniam, bo wiem że się bardzo starali i dla nich to też jest porażka. Będziemy próbować dalej, juro zapytam doktora co zapropnuje. Dzięki raz jeszcze za wsparcie ;)

kwiat_lotosu trzymaj się... eh... :wściekła/y: Wiem jakie to uczucie niestety jak widzisz zerową bete, ale nie ma się co załamywać. Kiedyś się musi przecież udać. Jestem pewna ze za drugim razem będzie pozytywnie.

maryola2 a nie mówiłam, że urosną. Za dwa dni będą miały po 17-18mm a poźniej piękne i dojrzałe beda nadawać sie do zapłodnienia. Lekarze wiedzą co robią, tylko spoój może nas uratować :-)

kwiat lotosu trzymaj się jakoś, szkoda mi Ciebie bo wiem doskonale co czujesz i rozumiem twój stan, też miałam niedawno pierwsze IMSI i też niestety nieudane:(, musimy dalej walczyć, masz jakieś śnieżynki ?? pozdrawiam serdecznie

glowa do gory......uda sie na bank za nastepnym podejsciem!!!! trzymaj sie dzielnie

dziewczyny dzwonilam dzis do kliniki gdzie mialam 1 podejscie i dowiedzialam sie ze bylo u mnie podejzenie PC.. co to oznacza?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kwiat lotosu, przytulam mocno bo wiem co czujesz.Heh no szkoda że Ci się nie udało ale masz rację, może los wynagrodzi nam to następnym razem podwójnie..

Do góry