zula - no to proponuję Ci iść do dermatologa Jadwiga Zabłuda-Tomala, al. Niepodległości 186, 667-765-034, przyjmuje poniedziałek i czwartek 16.00-18.00. Następnie idź do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni chirurgicznej. Ostatni przystanek to dr Wodecki przyjmuje w Centrum Medyczne Paprocany, ul. Sikorskiego 101, tel. 217-82-09, 219-61-00. Jak Ci zależy na czasie do dzwoń od razu, żeby się zapisać do dr Wodeckiego i powiedz, że już masz skierowanie do poradni chirurgicznej. Na wizytę u niego czeka się ok 1 m-ca. I pamiętaj, że jak będziesz podchodziła do zabiegu to nie możesz mieć miesiączki. Powodzenia
reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
jak tam mija dzionek laski
zula - wycinali mi w znieczuleniu miejscowym w Szpitalu Klinicznym w Katowicach na Ceglanej. Po prostu wbijają Ci zastrzyk obok znamiona, no trochę to boli, ale tylko kilka sekund, jest do przeżycia. W związku z tym, że mój lekarz właśnie skończył tam pracę to mógłby mi te kolejne brodawki usunąć w Tychach, ale we wrześniu, a ja nie chce tyle czasu czekać i dlatego idę do dr Wodeckiego, którego mi poleciała ta dermatolog.
joasia2906 - kariotypy robią w Provicie, badania robią od poniedziałku do czwartku do 9.30. Na wynik czeka się 4 tygodnie, ale nie wiem ile to kosztuje. A Twoja pani dr od razu Ci powiedziała, że przyznaje Ci dofinansowanie? Ja idę jutro do dr Gretki i już mam stresa. Mam nadzieje, że nam przyzna dofinansowanie.
joasia2906 - kariotypy robią w Provicie, badania robią od poniedziałku do czwartku do 9.30. Na wynik czeka się 4 tygodnie, ale nie wiem ile to kosztuje. A Twoja pani dr od razu Ci powiedziała, że przyznaje Ci dofinansowanie? Ja idę jutro do dr Gretki i już mam stresa. Mam nadzieje, że nam przyzna dofinansowanie.
aniaania27
Zaciekawiona BB
czesc dziewczyny, chciałam sie was zapytac czy któras z was dostała refundacje do in vitro w provicie??
i jak to wszystko dokładnie wyglądało, o co was pytał lekarz i czy zalecono wam jakies badania?/
i jak to wszystko dokładnie wyglądało, o co was pytał lekarz i czy zalecono wam jakies badania?/
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Milogors: jak sie nie podobaja posty czy uwazasz je za glupie - nie czytac i ignorowac. Sprawa prosta...
Tak sie sklada ze kilku osobom one pomogly, a kilka uwaza ze sa glupie. Wolnosc slowa i pogladow: nigdy wszystkim nie dogodzisz. Moim celem nie jest bycie czymis idolem ale dzielenie sie swoja wiedza. Mozesz z niej skorzystac lub olac. Nikt nikogo nie zmusza
Ot i tyle ode mnie
Tak sie sklada ze kilku osobom one pomogly, a kilka uwaza ze sa glupie. Wolnosc slowa i pogladow: nigdy wszystkim nie dogodzisz. Moim celem nie jest bycie czymis idolem ale dzielenie sie swoja wiedza. Mozesz z niej skorzystac lub olac. Nikt nikogo nie zmusza
Ot i tyle ode mnie
lolitka200
Gotador: dzieki za artykuly (jednoukierunkowane) maly juz kopie?
reklama
lolitka200
Kurde jak ci zazdroszcze parki. Tez chce no
Podziel się: