reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

zula - no to proponuję Ci iść do dermatologa Jadwiga Zabłuda-Tomala, al. Niepodległości 186, 667-765-034, przyjmuje poniedziałek i czwartek 16.00-18.00. Następnie idź do lekarza rodzinnego po skierowanie do poradni chirurgicznej. Ostatni przystanek to dr Wodecki przyjmuje w Centrum Medyczne Paprocany, ul. Sikorskiego 101, tel. 217-82-09, 219-61-00. Jak Ci zależy na czasie do dzwoń od razu, żeby się zapisać do dr Wodeckiego i powiedz, że już masz skierowanie do poradni chirurgicznej. Na wizytę u niego czeka się ok 1 m-ca. I pamiętaj, że jak będziesz podchodziła do zabiegu to nie możesz mieć miesiączki. Powodzenia :tak:

reklama
zula - wycinali mi w znieczuleniu miejscowym w Szpitalu Klinicznym w Katowicach na Ceglanej. Po prostu wbijają Ci zastrzyk obok znamiona, no trochę to boli, ale tylko kilka sekund, jest do przeżycia. W związku z tym, że mój lekarz właśnie skończył tam pracę to mógłby mi te kolejne brodawki usunąć w Tychach, ale we wrześniu, a ja nie chce tyle czasu czekać i dlatego idę do dr Wodeckiego, którego mi poleciała ta dermatolog.

joasia2906 - kariotypy robią w Provicie, badania robią od poniedziałku do czwartku do 9.30. Na wynik czeka się 4 tygodnie, ale nie wiem ile to kosztuje. A Twoja pani dr od razu Ci powiedziała, że przyznaje Ci dofinansowanie? Ja idę jutro do dr Gretki i już mam stresa. Mam nadzieje, że nam przyzna dofinansowanie.

czesc dziewczyny, chciałam sie was zapytac czy któras z was dostała refundacje do in vitro w provicie??
i jak to wszystko dokładnie wyglądało, o co was pytał lekarz i czy zalecono wam jakies badania?/

Milogors: jak sie nie podobaja posty czy uwazasz je za glupie - nie czytac i ignorowac. Sprawa prosta...
Tak sie sklada ze kilku osobom one pomogly, a kilka uwaza ze sa glupie. Wolnosc slowa i pogladow: nigdy wszystkim nie dogodzisz. Moim celem nie jest bycie czymis idolem ale dzielenie sie swoja wiedza. Mozesz z niej skorzystac lub olac. Nikt nikogo nie zmusza

Ot i tyle ode mnie:)

reklama
Do góry