reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Molla nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego szczęścia. Tyle razy myślałam o Tobie i wierzyłam, że w końcu musi zdarzyć się ten cud i jak widać stał się. Nudnej ciąży życzę i dbaj o siebie słońce.

Asia nie myśl teraz tyle. Poczekaj spokojnie do wyników, a sikańca wyrzuć przez okno. Nie denerwuj się, bo stres może zaszkodzić maluszkowi. Trzymam kciuki.

Asia77 trzymamy bardzo mocno kciuki, nie dołuj się sikańcami bo to nie ma sensu a może jeszcze zaszkodzić, chociażby ten stres, organizm może nam płatać różne figle i jak wmówisz sobie że nic z tego to może i odrzucić zarodek, także spokojnie chociaż wiem że to trudne. idź dzisiaj na jakieś zakupy czymś się zajmij żeby nie myśleć.
A te niby czułe testy są do dupy, tak jak już pisałam!!!!

Asia bardzo mocno trzymam kciuki!!!!!!! Tak bardzo bym chciała, żeby Ci się udało... Wszystkie moje pozytywne myśli są z Tobą!!!!

witam dziewuszki dawno mnie tutaj nie bylo jestem troche do tylu z waszymi postami GRATULACJE DLA WSZYSTKICH KTÓRYM SIE UDAŁO I TRZYMA KCIUKI ZA WSZYSTKIE KTORE SIE JESZCZE STARAJA!

ja mam taki problem ze nie wiem ktora klinike wybrac do nastepnego podejsci
mysle nad NOVUM warszawa lub BOCIAN bialystok co wy na to mozecie mi podpowiedziec jakimi lekami stymuluja w tych klinikach??????????????????

Witajcie dziewczyny, tak czytałam wczoraj trochę od początku forum i widziałam, że lilitka200 jest od początku istnienia tego wątku, przeszła już tak dużo ale się nie poddała - normalnie wzór do naśladowania. Wiem,że inne dziewuszki też walczą. Ale jeszcze nie ogarniam Was. Nie poddaje się, ale czasem przychodzi dół, że nic się nie chce robić nic kompletnie, muszę się zmuszać do prostych czynności. Ja sobie z tym radzicie?

Widzę, że jesteś jestem po nieudanym transferze i napewno nie jest Ci łatwo. Musi upłynąć jeszcze trochę czasu zanim dojdziesz do siebie. Ale nie martw się, z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Od mojego pierwszego transferu minęło już trochę czasu. W maju miałam mieć crio, ale ze względu na moje różne dolegliwości musiałam odłożyć moje crio na kilka miesięcy. Generalnie staram się tak wypełnić dzień, aby nie myśleć o tym, że się nie udało i żeby dzień mi szybko minął, ponieważ we wrześniu mam mieć crio (pod warunkiem, że będę miała dobre wyniki). Widzę, że nie długo zabierasz maluchy, to super, sierpień już nie długo :tak:

Asia_77 - pewnie jesteś cała w nerwach, my też :tak: Z niecierpliwością czekam na co najmniej dwucyfrową betę :tak:

reklama
Do góry