mgielka888, gosia__1983 dziękuję Wam ale strasznie chciałabym mieć tylko jedno dziecko, wiem że to może zabrzmieć dziwnie ale świadomość tego że będą bliźniaki trochę mnie przeraża...Wiem że jak coś damy sobie jakoś radę ale będzie nam bardzo ciężko...
Gosiu a Ty jak się dowiedziałaś że jesteś w ciąży to od razu odeszłaś z Invimedu i wróciłaś do swojego ginekologa czy jeszcze mogłaś jakiś czas chodzić do dr.Ż? Bo słyszałam że Invimed ciąży nie prowadzi...A jak było z lekami, dr długo jeszcze kazał Ci je brać, ja się trochę boję bo duphaston i luteina to rozumiem ale medrol i bromergon w ciąży? Jezu...Jutro rano jadę zrobić drugą betkę, mam nadzieję że wszystko będzie ok i nie spadła...Do lekarza jakoś spróbuję się dostać we wtorek bo przecież muszę z nim porozmawiać skoro jestem w ciąży...
Ewis trzymaj się, ja takie załamania przechodziłam po każdej nieudanej IUI to był horror i nigdy tego nie zapomnę, dlatego to że IVF udało mi się za pierwszym przy moim "szczęściu" razem uważam za cud...
Molla 4 tydzuen ciazy,2 po zaplodnieniu? Nie bardzo rozumiem, jak może być 4 tydzień ciąży skoro 17 czerwca miałam transfer...