reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

[font=&amp]martaczi już tylko 4 godziny! To jakiś horror, położyłam się na balkonie i próbowałam zasnąć ale nic z tego nie wyszło. Mimo że grzeje słońce leżałam opatulona kocem bo cały czas mi strasznie zimo.znów dopada mnie to osłabienie, jednak boli mnie i brzuch i piersi, serce wali mi jak szalone, nie mogę nic zjeść bo zaraz chce mi się wymiotować ale to na tle nerwowym. Ale staram się jak najwięcej pić, nieustannie, czytałam na forum wcześniej że dziewczyna której się udało z tego szczęścia zapomniała o całym świecie, przestała tyle pić i dostała hiperki w 5tc! To był dla niej szok.
Nie mogę uwierzyć w to że za kilka godzin zerknę na ten post i już będzie po wszystkim, albo będę się cieszyć albo płakać.[/font]

trzymam za ciebie kciuki ja nie wytrzymałam do bety zrobiłam test w 9 dpt i wyszedł pozytywny a w 11 dpt beta wyszła 110,5 także tobie życze tego samego

reklama
troszke popisalam dzisiaj o lososiu, jak go wybrac zeby zapewnic ze jest zdrowy. bo myslimy ze jemy zdrowo bo rybke zjedlismy a tu pelno toksyn w organizmie po jego zjedzeniu. a jajeczka maja byc zdrowe:)

jak ktos chce poczytac o tym jak wybrac lososia by byl zdrowy to poczytajcie ostatni wpis na blogu (link w sygnaturze jak zawsze)

od dzis biore 2 razy dziennie Q10... stara sie robie, energi komorkom potrzeba coby sie ladnie dzielily)

aha - i nadal poszukuje menopuru do kupienia. brakuje mi 4 ampulek:) wiec jak ktos ma jakies resztowki to dajcie znac na privie

Ostatnia edycja:
...Napisałam też maila do tego programu, i o dziwo odezwali się!! Dziewczyny, jak coś się dowiem więcej lub skontaktują się telefonicznie to dam Wam znać :tak: stwierdziłąm że kto nie ryzykuje ten nie ma, a na kolejną stymulacje i zaczynanie wszystkiego od nowa po prostu nas nie stać :no:

Witam kochane.. u mnie pochmurno dzisiaj wiec kto moze niech wysle troszke slonka:)

Dagnes - to ja dodalam tego linka o tym programie myslalam ze nikt nie zauwazyl a uu widze ze jednak chcesz sprobowac - bardzo sie ciesze - szczerze jakbym byla w Polsce to sama bym sie chyba zglosila - masz racje jesli tak mozesz miec zrefundowany zabieg to dlaczego nie sprobowac przeciez to dla dzidziulka - a i jeszcze drugim powodem jest to zeby ludzie zobaczyli ile musimy przejsc... takze odwagi i powodzenia:)

Maja - ojej jeszcze kilka godzin - chyba kazde testowanie tutaj na kazda wywiera ogromny wplyw kazda z nas jak tylko moze odswieza strone i sprawdza czy juz sa jakies wiesci - i dzisiaj z niecierpliwoscia i nadzieja czekamy na Twoje... wierze w ciebie i twoje malenstwo...

[FONT=&quot]mgielka888 dziękuję!
[/FONT]

[FONT=&quot]gosia__1983[/FONT] dzięki, mnie nawet nie kusiło, nie wiem dlaczego ale postanowiłam być twarda i dotrwać do dnia wyznaczonego przez lekarza.

[FONT=&quot]kwiatuszekq20 kochana moja[/FONT]:happy:[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]Zuzia2011 dziękuję, cudowna jesteś. Tak to prawda, ja tak miałam jak czekałam na bety Fasun i Ewelajny, wciąż wchodziłam na forum w telefonie, nawet już na chwilę przed snem, człowiek faktycznie przeżywa jakby to było jego badanie bo wszystkie przechodzimy przez to samo.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot]martaczi jeszcze dwie! Ale wiesz co, zadzwonię chyba po 15 powinny już być, wolałabym wiedzieć nim mój mąż wróci z pracy…[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

Maja kciuki mocno zaciśnięte;-)
Zula powiem Ci że mnie zaskoczyłaś:eek: bo ivf miałam mieć pod koniec maja ale wyszło jak wyszło i przez to mam teraz stracić dofinasowanie:crazy: no jasny szlag:wściekła/y: jestem w plecy 3000 zł plus przepadnie mi 3000 z fundacji. Czyli będzie mnie wszystko od nowa kosztowac conajmniej 14000 zł:no: nie mam tyle:zawstydzona/y: ale jeszcze mam dwa miesiące i zobaczymy może uda się odłożyć:confused2:

Molla - mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...

Fusun - przykro mi :-( naprawdę wierzyłam, że tym razem napewno Ci się uda.

Maja - z niecierpliwością oczekuję na Twoją co najmniej dwucyfrową betę :tak:

reklama
Ceść Dziewczyny!
Maja mam takie przeczucie że uda Ci się trzymam kciuki&&&&&&&

A ja posłuchałam Was i umówiłam sie na wizytę do immunologa porozmawiam o tych szczepionkach zobaczymy
co powie wizyta już za tydzień, a za 2 tygodnie jestem umówiona na konsultacje z prof. Łukaszukiem też jestem ciekawa co powie. Mój M stwierdził że do puki jest nadzieja będziemy się starać jest taki kochany:tak:a ja nie wiem co myśleć narazie muszę odpocząć bo strasznie źle zniosłam stymulacje więc mam trochę czasu.

Do góry