reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ewelajna - bardzo mi przykro. Ja nie mam doświadczeń z ciążą ani pozytywną betą bo nigdy takiej nie uświadczyłam ale dla mnie karygodne jest to że tak długo na wyniki czekałaś... Oznaczałaś w tym 10 dc też progesteron? Dla mnie jest jak zaniedbanie lekarzy bo pewnie i tak nie dałoby się nic zrobić gdybyś miała wcześniej wyniki z 10dc ale uważam, że to jest nie fair. Przepraszam, że tak napisałam ale dla mnie to jest nie do pomyślenia.

reklama
zula myślisz że ja powinnam zrobić sobie te badania immunologiczne teraz dopiero czytam o tym nie miałam wcześniej takich badań robionych.
w skrócie to moje wyniki ok mąż morfologia 5 % poza tym wszystko ok kariotyp ok komórki są zarodki się nie rozwijają w ciąży nigdy nie byłam

[FONT=&quot]martaczi już tylko 4 godziny! To jakiś horror, położyłam się na balkonie i próbowałam zasnąć ale nic z tego nie wyszło. Mimo że grzeje słońce leżałam opatulona kocem bo cały czas mi strasznie zimo.Znów dopada mnie to osłabienie, jednak boli mnie i brzuch i piersi, serce wali mi jak szalone, nie mogę nic zjeść bo zaraz chce mi się wymiotować ale to na tle nerwowym. Ale staram się jak najwięcej pić, nieustannie, czytałam na forum wcześniej że dziewczyna której się udało z tego szczęścia zapomniała o całym świecie, przestała tyle pić i dostała hiperki w 5tc! To był dla niej szok.
Nie mogę uwierzyć w to że za kilka godzin zerknę na ten post i już będzie po wszystkim, albo będę się cieszyć albo płakać.[/FONT]

MajaSauer trzymamy kciuki za Ciebie żeby beta była bardzo wysoka :):)
Ta wydzielina, biała,lejąca może być oznaką ciąży:)tego Ci życzę:):)
Nie wiem dziewczyny tylko jakim cudem wy odczuwacie już jakieś oznaki ciąży....ja do tej pory nie mam żadnych i w ogóle to nie raz się zastanawiam czy rzeczywiście w tej ciązy jestem:)
Pozdrawiam.

reklama
Do góry