reklama
martaczi
Fanka BB :)
Maja - wiedziałam, że się uda!!!! zajebiście gratulacje wielkie idę więc to opić papa
madzialenak
mama na pełen etat
Maja super beta! Gratuluję, jesteś w ciąży Teraz niech beta ładnie przyrasta, trzymam nadal kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
mgielka888
Maja GRATUTACJE jesteś już mamusiąteraz wszystko będzie jak z górki nawet nie wiesz jak się cieszę
A w którym dniu po transferze jesteś??i ilu dniowe były maluchy?wybacz bo się nie orientuję?
Właśnie a teraz to już się nie martw na zapas żebyś maluchom nie zaszkodziła trzeba się cieszyć
A w którym dniu po transferze jesteś??i ilu dniowe były maluchy?wybacz bo się nie orientuję?
Właśnie a teraz to już się nie martw na zapas żebyś maluchom nie zaszkodziła trzeba się cieszyć
reklama
Zuzia2011
Maja hurrrraaaa wiedzialam ze ci sie uda - gratuluje Mamusiu
Molla - tez o Tobie myslalam i nawet czulam ze ja sie odezwiesz bedziesz juz w ciazy - jejciu w koncu na ciebie przyszla kolej - jestes jeszcze ze starej ekipy, tak dlugo czekalas i nareszcie nadszedl ten dzien, bardzo sie ciesze i zycze przede wszystkim zdroweczka dla ciebie i maluszka
Widziecie kochane nigdy nie mozna tracic nadziei
Molla - tez o Tobie myslalam i nawet czulam ze ja sie odezwiesz bedziesz juz w ciazy - jejciu w koncu na ciebie przyszla kolej - jestes jeszcze ze starej ekipy, tak dlugo czekalas i nareszcie nadszedl ten dzien, bardzo sie ciesze i zycze przede wszystkim zdroweczka dla ciebie i maluszka
Widziecie kochane nigdy nie mozna tracic nadziei
Podziel się: