Aduś16
Fanka BB :)
Kaja a miałas robiony poziom hamowania czyli mlr-y? Tyle poronień swiadczy o tym że zajsc mozesz tylko cos potem sie zlego dzieje. Invikta do tego robi diagnostyke genetyczna zarodków moze to warto przy kolejnym ivf rozważyć. Skoro t5o Twoje pierwsze IVF to nie poddawaj się jeszcze. Ja po pierwszym miałam z 9 komórek 6 zaplodnionych i z tego 2 dotrwaly tylko do blastocysty.. znjednej byla ciąża poza maciczna. Przy drugim ivf mialam juz 3 blastocysty a przy 3-cim IVF 5 blastocyst in wszystkie duzo lepszej niż wczesniej jakości, wtedy bylam po kilku miesiecznym piciu prenatalu ja i mąż, i dodstkowo wybraliśmy FAMSI.. Jak myslalam ze 3cia próba mi sie nie powiodla to juz nawet bylam umowiona do dr Dubrawskiego w Wawie, naszczescie kilka dni potem okazalo sie ze beta przyrasta i juz wizyta nie była potrzebna, dlatego pomysl czego jeszcze nie próbowalicie... warto mimo iż to długa i trudna walka.. Sama ja przechodziłam, takze wczesniej poronilam więc wydaje mi się że wiem co czujesz..
Zula slyszalam o dr Malinowskim ze wszystkich szczepi, dlatego ja planowalam wizyte u dr Dubrawskiego w Wawie
Zula slyszalam o dr Malinowskim ze wszystkich szczepi, dlatego ja planowalam wizyte u dr Dubrawskiego w Wawie