reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie!

Nie miałam dostępu do internetu :/
Fusun nadal trzymam w takim razie kciuki!!!!!
Drk po lutinusie to normalne, też tak miałam, więc się nie martw

reklama
cześć Dziewuszki!!:-)

dawajcie wreszcie wysokie bety bo to już połowa 2013 roku płodności!

ja byłam na wizycie no i w lipcu albo w sierpniu wykorzystamy te 4 zamrożone komórki ale metodą imsi myślicie, że może to coś zmienić? wcześniej miałam 3x icsi

Kaja, Fusun, jak Wy znosicie to czekanie... Ja się tak stresuję czekając na Wasze bety to jak będę czekała na swoją to chyba ducha wyzionę
martaczi - ja mam mieć imsi i podejście mam takie, że jak problem leży po stronie czynnika męskiego to jak najbardziej może to pomóc ale jak w moim przypadku (nasionka są super) a problem leży po stronie moich przeciwciał i endometriozy to wolałabym zwykłe ivf ale w mojej klinice się nie da. Robią imsi i już:-( Może dołączysz do mnie z crio i testowaniem?:-)

Co do programu to ja jakoś chyba nie mogłabym wziąść udziału w takim czymś. Kurde wydaje mi się, że nie jestem w stanie (tym bardziej przed kamerą) opowiedzieć słowami co emocjonalnie przeżywam a wydaje mi się, że pokazanie tego byłoby bardzo ważne z punktu widzenia ludzi, którzy nigdy nie mieli do czynienia z in vitro - żeby zrozumieli jakie ciężkie decyzje podejmujemy i że nie jest nam łatwo...

Fuson-->trzymam kciuki za wysoka betę &&&&&&&&&&&&
Za wszystkie Was trzymam kciuki, dziewczyny każda walka zakończy się prędzej czy później sukcesem !:happy2:

dziewczyny

wlasnie napisalam posta na swoim blogu o wplywie cukru na jakosc komorek jajowych. mysle ze warto poczytac zeby zobaczyc czy cos nie da sie zrobic zeby nie zaszkodzic komorkom zanim przystapiamy do IVF... zapraszam na bloga i zachecam do komentarzy.

bede co jakis czas tam pisac o wplywie roznych czynnikow na ivf... wiecie ze to moj konik:) a jak juz tyle czytam to sie chce dzielic tym co przeczytam....

linka do blogu macie w mojej sygnaturce

jak macie pomysly na to co byscie chcialy wiedziec a propo stylu zycia/diety a ivf - dajcie znac to popiszemy razem:)

reklama
Do góry