reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asia zaciskam kiuki za wczorajszy transfer :) my na razie odkładamy nassze starania !! mieliśmy podchodzić już w najbliszym cyklu ale nasz lekarz wyjeżdza na urlop. potem my chcemy wyjechac - zaczniemy starania we wrześniu a do tego czasu może jeszcze jakieś badania zrobimy :)

reklama
Dzieki kochane za odpowiedz - jakos pozbieram to w calosc i chyba zrobie te badania jak bede w Polsce chociaz te podstawowe...

Maju - oj ten okres oczekiwania na test jest najgorszy - czlowiek wszystko analizuje doszukuje sie jakis znakow do tego psychika plata figle no niestety musimy to przetrwac i wierzyc ze w koncu sie uda:)

Sham - mowisz ze czekasz do wrzesnia ja moze tez tak bede podchodzic, tez moglabym wczesniej ale tez mamy zaplanowany urlop chcialam nawet z niego zrezygnowac ale pozniej sobie mysle ze troche relaksu zanim to wszystko na nowo sie zacznie bardzo nam sie przyda i mam nadzieje ze nabierzemy troche sily na ta walke...

Widze ze ostatnio cisza tutaj - w Polsce sloneczko wiec dziewczyny pewnie leniu****a:) Przeslijcie troszke ciepelka do mnie:-D

Dziewczyny cały czas Was czytam, tylko nie mam co doradzać, bo nie wiem jak to jest po transferze :-). Za tydzień zaczynam wyciszanie 10dniowe w długim protokole, a czuję się jakby to miało być dopiero za miesiąc, nie dociera to do mnie czy co? Jakby wszystko działo się obok.
Maja, Asia cały czas trzymam kciukasy zaciśnięte.
Zuzia ja miałam 4 kartki A4 badań z krwi zapisane drobnym maczkiem. Już na pierwszej wizycie pobrali mi 19 probówek, dlatego nie wypiszę wszystkich, ale najważniejsze są chyba te, o których dziewczyny pisały.

Nie wiem czy ja mam się już stresować, czy jeszcze nie, jakaś dziwna jestem.

To i ja zrobię aktualizację. Chociaż tego wcale, a wcale nie chciałabym wpisywać do kalendarza. Chciałabym, żeby to był tylko sen...

26 czerwiec, Fusun - badanie beta hcg po ostatnim crio
LIPIEC:
01 lipiec Asia_77 - testujemy
biggrin.gif
( 9dpt)
03 lipiec Lawendowy_Sen kolposkopia
15 lipiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Lipiec:
mazenka - stymulacja pięknych jajeczek

SIERPIEŃ:
6 sierpien joasia2906 histeroskopia
Sierpień/Wrzesień:
Kinga_1 - udane IVF - jestem w ciąży
Sierpień/Wrzesień:
Lawendowy_Sen - podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

WRZESIEŃ:
Wrzesień:
Dagnes - 4 podejście do crio
Wrzesień (może):
Lilia♥ - przygotowania do crio

może crio - joasia2906

Lawendowy ale to chyba nie boli? A przynajmniej będziesz miała pewność ,że akurat z szyjką i resztą wszystko ok:-) A dlaczego akurat to badanie?

Miłego dnia Kobietki :-):-):-)

Hej dziewczynki. Ja się czuję źle, zwyczajnie źle. Osłabiona, boli mnie głowa, w ogóle się nie wysypiam, jestem rozdrażniona identycznie jak na tydzień przed @ brzuch też momentami podobnie mnie boli.Piersi tragedia, zaraz musze sie zbierać i jechać do kliniki na badanie progesteronu i już mi się słabo robi jak pomyślę że muszę ubrać biustonosz...Są spuchnięte, strasznie duże jakieś i brzydkie ! Bo uwydatniło się na nich sporo niebieskich żyłek.To pewnie wszystko przez leki.

mazenka bedzie dobrze:)

Asia_77 dzięki za artykuł, zawsze jakaś dodatkowa wiedza. Uwielbiam tego Twojego malucha za to że taki dzielny był:)

Asia, pewnie nie boli, ale muszą mi pobrać wycinek do badania histopatologicznego.
Tydzień temu dowiedziałam się, że mam podejrzenie dysplazji szyjki macicy, stan przedrakowy.

reklama
Maja a który to dzień? I kiedy zaczęły Ci się takie objawy....

mnie dziś mdli od wstania z łóżka, ale to pewnie wmawiam sobie , bo dopiero co kruszek zagnieżdżać się zaczął:-)

Do góry