reklama
Asia_77 dzięki .... wiem, że wystarczy jedna ale już się boje co będzie jak nie będzie Z tymi lekami świruję już, tak więc dzięki za wiadomość co jest co Czy mogę sobie sama kwas foliowy dołożyć?? Bo o nim nic mi nie powiedziano, ale może traktują jego branie za oczywiste
Kochana ja biorę kwas foliowy 1600 mcg...bo stara jestem lekarz mi mówił ,że dopiero dawka 5000 jest przesadą, czyli jak bierzesz zwykły to byś musiała chyba brać 2 opakowania dziennie
i pytaj po to tu jesteśmy...ja dziewczynom zawracam głowę nawet na ciężaróweczkach po in vitro
i pytaj po to tu jesteśmy...ja dziewczynom zawracam głowę nawet na ciężaróweczkach po in vitro
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
maja wiesz co ja wiem ze ci sie udalo
Zuzia2011
Hej kochane dawno mnie tu nie bylo... podczytuje Was od czasu do czasu ale sama nie mam sily nic napisac... strasznie ciezko to wszystko przezylam i caly czas nie moge sie zebrac do kupy... naprawde podziwiam Was ze taka macie w sobie sile walki - nie wiem jak to robicie.
Kinga - widze ze znowu wracasz do gry - jestem z ciebie dumna
Fasum - codziennie sprawdzam od ciebie wiadomosci jak sie czujesz...
Reszcie tez bardzo kibicuje czesto chce wam napisac jakies slowo wsparcia ale moj stan ducha jest tak kiepski ze pozniej rezygnuje... chce sie poprawic z obecnoscia na forum ale nie wiem czy mi sie uda...
Kinga - widze ze znowu wracasz do gry - jestem z ciebie dumna
Fasum - codziennie sprawdzam od ciebie wiadomosci jak sie czujesz...
Reszcie tez bardzo kibicuje czesto chce wam napisac jakies slowo wsparcia ale moj stan ducha jest tak kiepski ze pozniej rezygnuje... chce sie poprawic z obecnoscia na forum ale nie wiem czy mi sie uda...
Zuzia2011
W sumie nic nie napisalam o mnie.... z ostatniego razu nie zostaly mi juz zadne mrozaczki z ponad 20 pobranych komorek (4 blastusie) transferowana mialam tylko jedna, w maju bylam stymulowana do crio zeby przyjac dwa blastusie ale niestety nie przetrwaly... Teraz czeka mnie cala procedura od poczatku - jesli wszystko pojdzie dobrze w sierpniu zaczne stymulacje... przeraza mnie to wszystko zwlaszcza ze w Polsce wszytsko to inaczej wyglada - robia badania, daja wiecej lekow. Tutaj mialam tylko badanie na Hiv, zoltaczke i Amh a po transferze daja tylko progesteron - i co ja mam zrobic zeby sie udalo??
Tak juz sobie mysle ze lece do Polski na urlop moze poradzicie czy moglabym sobie zrobic jakie badania na wasna reke nie mowie juz o takich bardzo specjalistycznych ale chociaz podstawowych bo same widziecie jak tu w UK jest.... prosze doradzcie mi cos, co bycscie zrobily na moim miejscu??? W Polsce bede po okresie wiec chyba dobry czas na badania ehhh trace juz zmysly.... wiem ze jestescie tu zrodlem ogromnej wiedzy wiec plisss poradzcie cos....
Tak juz sobie mysle ze lece do Polski na urlop moze poradzicie czy moglabym sobie zrobic jakie badania na wasna reke nie mowie juz o takich bardzo specjalistycznych ale chociaz podstawowych bo same widziecie jak tu w UK jest.... prosze doradzcie mi cos, co bycscie zrobily na moim miejscu??? W Polsce bede po okresie wiec chyba dobry czas na badania ehhh trace juz zmysly.... wiem ze jestescie tu zrodlem ogromnej wiedzy wiec plisss poradzcie cos....
Zuzia2011
Zuzia a jak tam Wasze plany?
Asiu odpisalam wyzej Zobacz ty juz masz malenstwo ze soba - tak sie ciesze i wierze ze przyszla na ciebie kolej Kurde strasznie fajnie macie ze w Polsce tak to wszystko szybko idzie tutaj na wszystko trzeba czekac od crio do crio trzy cykle teraz do stymulacji tez 3 cykle...noc stop musimy na cos czekac...
reklama
Zuzia2011
a hormony? tsh, ft4, Fsh ? nie robiłaś ? a badałaś cukier?
jejkuwiem jak to w angli wygląda, dlatego zdecydowaliśmy się na iv w polsce...nawet bety nie zrobi się samemu
Myślę ,że dziewczyny poradzą Ci :-)
No wlasnie Asiu nic nie mialam z tych badan co wymienilas - dlatego wlasnie moze mi cos doradzicie... przeciez w Polsce te badania to norma a tutaj to jakos dziwnie... no ja tez bym najchetniej sprobowala w Polsce ale z koleji tutaj sa dwie proby za darmo a wiadomo kasa tez sie liczy...
Podziel się: