reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zula - cieszę się, że masz się trochę lepiej, trzymaj się cieplutko i wracaj do zdrowia. Informuj nas o tym jak się czujesz. Pozdrawiam.

Asia_77 - ​zaczynam się martwić, że coś się u Ciebie dzieje, wogóle się nie odzywasz. Mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok...

reklama
Dzisiaj, a w zasadzie wczoraj, miałam drugą weryfikację. Beta 0.5 :no: Lekarz powiedział, że w zasadzie mogłabym odstawić leki już teraz, ale postanowiliśmy sprawdzić bete w poniedziałek, bo jest jeszcze promil szansy, że coś się ruszy. W zasadzie w to nie wierzę, ale nadzieja umiera ostatnia. Ciężko mi...
wiem, że to nie ma sensu. Ale...
:-(

Zabazu tak mi przykro, liczyłam że się uda. Trzymaj się kochana, wiem jakie to trudne ale trzeba przetrwać. A to twoje pierwsze podejście?

Zula zdrowiej i wracaj jak najszybciej do nas i po maluchy:))

Witajcie Kochane Kobietki

Lilia
dziękuję za troskę...:-) byłam u Mężulka na tydzień...zrelaksowałam się nabrałam sił...chciałam kupić sobie kolejne sikacze...mają tam takie fajne...zamiast kresek pisze wprost " pragnant " lub " not pragnant " ale emek nie pozwolił...dobrze,że nie wie ile mam w zapasie :-p
ale czytam Was i czytam i znów załamka
joasia Ty już bierzesz luteinę , a mi lekarz nic nie mówił ,że mam brać , a to 4dc przed crio.
Co radzicie ? Mam zacząć brać????? Jestem na estrofemie więc nie wiem, boję się ,że lekarz zapomniał o dupku:wściekła/y::-(
Dopiero za tydzień mam wizytę...
Zabazu bardzo mi przykro :-(

Zabazu a masz mrozaczki???
Mi lekarz powiedział,że niektórym Kobietom udaje się zaciążyć dopiero po dokładnym wypłukaniu tych wszystkich hormonów stymulacyjnych, czyli przy crio. Nie wiem może chciał mnie tylko pocieszyć , ale mi osobiście dodaje to nadziei. Boję się tylko ,że mój eskimosek nie podejmie podziału po rozmrożeniu:-(

Zabazu podziwiam Cie za siłe walki, ja po drugiej weryfikacji zawsze odstawiałam leki i kupowałam pizze i wino :) Ale cuda się zdarzają i zaciskam kciuki za poniedziałkową betę!!!

zabazu
nie dpoddawaj sie my mialysmy taka sama sytuacje pierwsze podejscie jeden zarodek:( ale dziewczyno do trzech razy sztuka my z mezem postanowilismy probowac jeszcze raz in vitro MAM NADZIEJE ZE UDA SIE TO GDZIES WE WRZESNIU(musimy troche uskladac) a jak nie to ADOPCJA ZARODKA jesli to wszystko nie wyjdzie to tyle DZIECIACZKOW CZEKA NA RODZICOW ze az serce sciska:) wiec glowa do gory gdzies na swiecie napewno sa nasze male iskiereczki tylko my jeszcze nie do konca droge do nich znamy ale wkoncu sie uda musi sie udac:)
GLOWA DO GORY
PAMIETAJ
NIGDY NIE POZWOL BY STRACH PRZED DZIALANIEM WYKLUCZYL CIE Z GRY

reklama
Wiecie co, a ja sobie tak myśle, że jednak częściej chyba sie udaje to crio....bo u nas tez proba ze świeżaczka się nie udala...kto wie...moze byl za slaby...a teraz przy crio się udalo...co oznacza, ze ten maluszek byl sily, bo przetrwal zamrażanie i rozmrażanie...więc glowa do gory dziewczyny:tak::tak::tak:

Do góry