reklama
dodora
Fanka BB :)
hejka wszystkim 
-kama witaj na forum
Dziewczyny wcześniej poruszyłyście temat ilu dniowe zarodki podaje nam się w dniu transferu. Dobrze pisałyście , że blastki sa silne ale powiem wam , ze ja miałam dwa razy podane właśnie 5-cio dniowe blastusie i niestety nie udało się ani za piewszym ani za drugim razem. Więc jak ma się coś do naszych brzuchalków przykleić to czy będzie to 3 czy 5-cio dniowe to się przyklei . Ja jestem najlepszym przykładem , że ''nie wszystko złoto co się świeci '' ....niestety moje zarodeczki pomimo iż silne i ładne 5-cio dniowe blastocysty - nie zostały ze mną .
-kama witaj na forum
Dziewczyny wcześniej poruszyłyście temat ilu dniowe zarodki podaje nam się w dniu transferu. Dobrze pisałyście , że blastki sa silne ale powiem wam , ze ja miałam dwa razy podane właśnie 5-cio dniowe blastusie i niestety nie udało się ani za piewszym ani za drugim razem. Więc jak ma się coś do naszych brzuchalków przykleić to czy będzie to 3 czy 5-cio dniowe to się przyklei . Ja jestem najlepszym przykładem , że ''nie wszystko złoto co się świeci '' ....niestety moje zarodeczki pomimo iż silne i ładne 5-cio dniowe blastocysty - nie zostały ze mną .
Witaj Dodora,ciesze sie bardzo,ze doloczylam do was moglam wczesniej bo sledzilam wasze posty,teraz czuje,ze moge sie podzielic z kims kto mnie dobrze zrozumie oczywiscie moi bluscy daja mi wielkie wsparcie ale was to dotykla bardziej i np.czy ktoras z was miala zastrzyki gonal?i jak sie czujecie ja dom tej pory ok.ale od wczorajszej zwiekszonej dawki brzuchol mnie boli i mam nadzieje ze tak powinno byc ,ze moze wychoduje moje pecherzyki do piatku .Buzka dla was .
ptencer witaj,ja mialam zastrzyki o dawce112.5 ale od wczoraj mam 150 bo mam za male pecherzyki
ptencer witaj,ja mialam zastrzyki o dawce112.5 ale od wczoraj mam 150 bo mam za male pecherzyki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anja*
Zaangażowana w BB
Kama - ja leczę się w środkowej anglii (B-gham).Co masz na myśli że lekarze nic Ci nie mówią?Chodzi Ci teraz w trakcie ivf czy tak ogólnie?U mnie jest w miarę ok, jak czegoś nie wiem to pytam.Co do stymulacji to nie martw się jeszcze - skoro zwiększyli dawkę to jeszcze duże szanse że urosną.Który to dzień stymulacji?
Ja stymulowałam się Menopurem w dawce 150/dzień i wyhodowałam 12 pęcherzyków.
Ja stymulowałam się Menopurem w dawce 150/dzień i wyhodowałam 12 pęcherzyków.
Anja,nie mowia mi zabardzo co dalej tylko ,ze nie chca mi w glowie mieszac i step po stepie beda informowac przez 6 dni mialam dawke z gonalu 112.5 a od wczoraj po usg kazali 150 i dzis tez jutro mam powrucic do starej a w piatek usg pierwszy raz podchodze i wogule tego n ie bralam pod uwage takich niespodzianek nie przewidzialam obawialam sie co bedzie po transferze a tu niespodzianka nie mila nerwy oj aby do piatku jak ty na jakim etapie jestes?
anja*
Zaangażowana w BB
Kama, ja jak widać w mojej sygnaturce jestem po pierwszym nieudanym podejściu i na razie nie wiem co dalej i kiedy :-(
Jakie niespodzianki?Masz na myśli to że zwiększyli dawkę?Lekarze wiedzą co robią i nie martw się póki co do piątku,jeśli zwiększyli dawkę to może pomóc
Ile u Ciebie jest refundowanych podejść?Jedno czy więcej?U mnie niestety tylko jedno
Jakie niespodzianki?Masz na myśli to że zwiększyli dawkę?Lekarze wiedzą co robią i nie martw się póki co do piątku,jeśli zwiększyli dawkę to może pomóc
Ile u Ciebie jest refundowanych podejść?Jedno czy więcej?U mnie niestety tylko jedno
reklama
ptencer ty teraz już nie IUI tylko in vitro będziesz miała robione??
przepraszam że sie tak pytam ale dość długo nie zaglądałam na forum i trochę w niewiedzy jestem
za resztę oczywiście trzymam kciuki- dziewczyny a lolitce udało się???
przepraszam że sie tak pytam ale dość długo nie zaglądałam na forum i trochę w niewiedzy jestem
za resztę oczywiście trzymam kciuki- dziewczyny a lolitce udało się???
Podziel się: