reklama
Dzięki, w bardzo podobny sposób tłumaczył mi to lekarz, ale mimo to ten strach przed kolejnym niepowodzeniem po prostu mnie paraliżuje i nie pozwala skupić się na czymś innym, żeby przestać choć na chwilę o tym wszystkim myśleć - ale nie potrafię. Próbuję sobie to tłumaczyć, ale po chwili wracają znów czarne myśli. Ja po prostu mam napady płaczu, złości i żalu z powodu tej bezsilności.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Lawendowy znam 2osoby osobiscie ktorym lekarz ypisal takie skierowanie na takie badaia kariotypow, nasz lekarz z invimedu mowil ze kazdy lekarz ktiry ma umowe z nfz moze wypisac takie skierowanie, gdy nie chce bezposrednio na badanie powinien skierowac do poradni , uwazam ze to widzi misie lekarzy
wiesz mam dwie kliniki gdzie koszt jest 4 tys i tez nie trzeba czekac 2 zarodki podaja
tylko chodzi mi o to jak to jest ze wsumie nosi sie czyjes dziecko pod sercem czy to sie przyzwyczaisz i tak jakby to bylo twoje?
boje sie boje(((((((((((((((((9
tylko chodzi mi o to jak to jest ze wsumie nosi sie czyjes dziecko pod sercem czy to sie przyzwyczaisz i tak jakby to bylo twoje?
boje sie boje(((((((((((((((((9
lkasia
Fanka BB :)
darii mnie mdłości męczyły na 2 dni przed zrobieniem bety...ale takie "prawdziwe" to mam od jakiś 2 tytygodni...i nie jest fajnie...zmuszam się zeby wogóle cokolwiek jeść...i to nie są "poranne" mdłości...one sa calodzienne a najgorsze są wieczorem.....
no i zapraszamy na wątek "ciężąrówki po in vitro"
no i zapraszamy na wątek "ciężąrówki po in vitro"
reklama
darii
ja bym bardzo chciala tylko ze maz mowi ze szkoda zdrowia boi sie ze cos mi sie stanie
nie wiem co o tym mysle! bardzo chce miec swoje dzieciatko moje AMH 0,8 i maz niskie parametry nasienia
wiec boje sie ze znow mnie zle wystymuluja i bede miala tylko jeden zarodek i nic do mrozenia na wszelki wypadek
powiedz mi czy wiesz cos o klinice NOVUM warszawskiej?
tez o niej mysle!
czym bylyscie stymulowane?
ja bym bardzo chciala tylko ze maz mowi ze szkoda zdrowia boi sie ze cos mi sie stanie
nie wiem co o tym mysle! bardzo chce miec swoje dzieciatko moje AMH 0,8 i maz niskie parametry nasienia
wiec boje sie ze znow mnie zle wystymuluja i bede miala tylko jeden zarodek i nic do mrozenia na wszelki wypadek
powiedz mi czy wiesz cos o klinice NOVUM warszawskiej?
tez o niej mysle!
czym bylyscie stymulowane?
Podziel się: