reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Już jutro czerwiec, więc pozwolę siebie dopisać ;-)

29 maja Asia_77 - scratching....oby przyniósł efekt
30 maja zula - owocna punkcja
31 maja joasia2906 - scratching
Maj kari75 - owocna stymulacja
Wrzesień- 4 podejście do crio Dagnes
Czerwiec może joasia2906 - udane crio

05 Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
06 czerwca masia123 - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio
lipiec - stymulacja pięknych jajeczek
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
Wrzesień (może) Lilia♥ - przygotowania do crio

reklama
mazenka - właśnie przeczytałam Twoje nowe wpisy na blogu, czasem tam zaglądam :tak: Nie martw się o zarodki, jak ich będziesz miała więcej to po prostu je zamrożą i wrócisz po nie wtedy, kiedy będzie taka potrzeba.

Jest prawie 1.00, a ja mimo wolnego dnia od pracy muszę wstać o 7.00 i pojechać do laboratorium znowu oddać mojego gluta do badania :-D Pierwszy wynik wyszedł ok. Mam nadzieję, że drugi też taki będzie.

Dobranoc dziewczyny, słodkich snów Wam życzę Spioch.gifZobacz załącznik 561935 Zobacz załącznik 561935

Załączniki

• Spioch.gif
    Spioch.gif
    18,1 KB · Wyświetleń: 136
Ja też bralam estrofem 1x1 od dnia punkcji. My wyjechalismy na 4 dni na Mazury odpocząć. Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki. Miłego dnia

kaatik no mnie bolało, ale jeśli lekarz powiedziałby mi,że czym więcej bym miała tych zabiegów tym lepiej , to mogłabym mieć codziennie :-)

Pozwoliłam sobie poprawić rozpiskę, bo ktoś mnie wyrzucił z listy :-(

31 maja joasia2906 - scratching
Maj kari75 - owocna stymulacja
04 czerwiec 2013 - Kinga_1 - wizyta u diabetologa - przygotowanie do udanego IVF
Czerwiec może joasia2906 - udane crio
05 Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
06 czerwca masia123 - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio
lipiec – mazenka- stymulacja pięknych jajeczek
Sierpień/Wrzesień - Kinga_1 - udane IVF - jestem w ciąży
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
Wrzesień- 4 podejście do crio Dagnes
Wrzesień (może) Lilia♥ - przygotowania do crio

No i ponawiam swoje pytanie, bo nikt mi na nie nie odpowiedział. O co chodzi z takimi wynikami badań?
Androstendion - 9,42 ng/ml norma niby 18-53 lat 0,75 - 3,89 ng/ml
17-hydroksyprogesteron - 9,32 ng/ml norma faza follikularna 0,2- 1,3 ng/ml, faza lutealna 1,0- 4,5 ng/ml, po menopauzie 0,2- 0,9 ng/ml.

Dzięki z góry za POMOC.

Witajcie dziewczynki :-)

Kinga ja też miałam znacznie podwyższony androstendion i chyba troszkę 17OHprogesteron. Jak wrócę do domu to zobaczę dokładnie jakie miałam wyniki. Nie powiem Ci co oznaczają takie wyniki, bo nie wiem. Ale możesz się nie martwić. Mnie dr powiedziała, że Siofor doprowadzi mi wyniki do ładu i składu. Zdziwiłam się, że Siofor :szok: Ale już nie pamiętam co mi powiedziała. Także się nie martw! Gin da sobie radę z tymi hormonami. Bardzo dobrze, że w ogóle ktoś Ci to zlecił :-)

reklama
Do góry