reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
MajaSauer odnosnie posta o prolaktynie, ja na to cholerstwo biorę Norprolac to jest właśnie lek nowej generacji, mniej ma skutków ubocznych niż ten Biomergon, tylko cena też inna bo opakowanie kosztuje około 130 zł. ( 30 tabl).

Asia, dzięki za troskę. Czuję się dobrze. Dostałam dziś @. Jak się skończy to pójdę do kliniki i zobaczę co dalej (tzn.kiedy crio). Ja brałam estrofem też przy prawidłowym endometrium

jejku , ale się poryczałam...czytałam o tek Dziewczynie, moderatorce, która zmarła w dzień Matki...kurcze zostawiła takie małe dzieci....:-:)-:)-:)-(

Maja Sauer ja brałam na obniżenie prolaktyny tabletki Dostinex z tymże koszt jednej tabletki to 30-40 zł.
Wcześniej brałam Bromergon, ale w ogóle nie obniżył mi prolaktyny.

Asia przykra historia, biedna dziewczyna, żal dzieci.

Asia ja także po każdym transferze brałam estrofem i tak do 12 tc a nigdy nie miałam problemu z endometrium. Zaufaj swojemu lekarzowi.

reklama
29 maja Asia_77 - scratching....oby przyniósł efekt
30 maja zula - owocna punkcja
31 maja joasia2906 - scratching
Maj kari75 - owocna stymulacja
Wrzesień- 4 podejście do crio Dagnes
Czerwiec może joasia2906 - udane crio
Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio

05 Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
06 czerwca masia123 - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Do góry