reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asia_77 - no to faktycznie endo 9 mm to jest normalnie. Więc nie mam pojęcia czemu Ci lekarz przepisał go. Może się zapytaj go po co masz brać? Może masz jakieś problemy z produkcją Estradiolu?

reklama
estradiol w 2 dc cykl przed stymulacją , czyli bez leków miałam 33,48.
Zgłupiałam ...i mam dość ,chyba pójdę prywatnie do gina i zapytam co o tym sądzi

Asia_77 - ja w Invimed - Wrocław obecnie, a wcześniej Gravita - Łódź. No i przyznam się, że nauczona doświadczeniem konsultuje różne rzeczy z innymi lekarzami. Bo czasami lekarze lecą schematem jakimś zamiast podejść indywidualnie.

Czesc Dziewczynki,

Asia, ja rowniez nigdy nie bralam estrofemu. Crio mialam na cyklu naturalnym i niestety nie pomoge.

Nika, to masz tyle zarodeczkow co ja ostatnio. Trzymam kciuki za Twoje bobaski niech sie ladnie rozwijaja :tak:

Milego popoludnia!!!!

wiecie co chce mi się płakać:-:)-:)-:)-( ....napisałam już na bocianie , ale widzę, że na odpowiedź trochę poczekam...jutro zadzwonię incognito do innego lekarza w mojej klinice i zapytam o radę. Pójdę też prywatnie do gina mam nadzieję ,że zdążę przed @.

Asia nie martw się, ja miałam estrofem i w Invimedzie i w Invicta, a moje endometrium jest, tzn było dobre. Potem, jak już się jest w ciąży to ok. 8 tygodnia już miałam go nie brać, a schodziłam z niego stopniowo, najpierw z 3 tabletek na dwie, potem po pół. Także nie martw się - lekarz na pewno wie co robi

reklama
Asia tak samo jak ja. Mialam endo 11 a mi estrofem dali 3x1. Przestan panikowac! W koncu lekarz ci to twoj kazal brac. I nie porownuj sie do innych bo kazda ma inne wyniki, inna problemy i inne leki. Ufaj lekarzowi bo to w koncu on ma dyplom a nie forum internetowe.

Do góry