reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

aniia - cala terapia moze zajac od 8 dni do 3 tygodnii. zalezy od protokolu. jesli masz dlugi z wyciszaniem to masz 3 tygodnie (plus minus pare dni), jesli bez wyciszania tylko wzrost pecherzykow - to najmniej 8 dni, srednio 11 dni

daria - spokojnie. a czego to sie od razu marwtic. jest powod do niepokoju ale tragedii zadnej nie ma jak na razie. beta powinna przyrosnac ok 80% w ciagu 42 godzin ALE nie musi. beta nie zegarek - czasem urosnie mniej, czasem wiecej. spojrz na moje - tez nie zawsze byly 100%. poki rosnie jest nadzieja. postaraj sie nie panikowac....i powtorz za 2 dni. jesli bedzie slaby przyrost lub brak - wtedy sie mozesz zaczac denerwowac. poki co - spokojnie

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny!!! Dzwoniłam do mojej dr, ryczałam tak, że tylko byłam w stanie wydusić "90". Powiedziała, żebym się uspokoiła bo czasami tak bywa, że ten przyrost nie jest 66% a jest dobrze. Powiedziała, żebym powtórzyła za 2 dni, i przede wszystkim się uspokoiła.
Strasznie musiałam wyglądać jak wróciłam do pracy, bo nikt o nic nawet nie zapytał, tylko mi przynieśli melisę. Już się trochę uspokoiłam, ale łzy jeszcze jak grochy mi lecą...

Ale Skarbie...urosła beta.a to najwazniejsze...i to urosła o prawie 50%....najważniejsze ze rosnie....pewnie w poniedziałek powtórzysz bete i zobaczysz juz piekny trzycyfrowy wynik:tak::tak::tak: zresztą...ja czekam na Ciebie w STYCZNIÓWECZKACH 2014:tak::tak:

Darii nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze, beta wolniej rośnie ale rośnie :tak: cały czas trzymam kciuki &&&&& Aduś też się martwiła,że jej wolno rośnie, a w brzusiu Maksiu sobie rośnie - bądź dobrej myśli!

Darii Kochana beta rośnie a ja juz trzymam kciuki za poniedziałek :-)
a ja znów zwracam się o radę :zawstydzona/y: Mianowice euthyrox biorę na czczo, po jakim czasie mogę wziąć metformax?

reklama
Do góry