reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
buziulek ja w 9dt mialam bete ponad 70 ..ale ja mialam 5 dniowe maleństwo podane....życzę Ci żeby landie beta sie rozkręcila...:tak::tak:

zielone jabłuszko - bardzo mi przykro:-( Maszjakiś plan działania?
Buziulek, Dari, Giza, Nika - trzymam mocno kciukasy
Lilia - zrób badania z kału i wtedy zobaczysz. Ja powiem Ci, że też usłyszałam, że mam zrobić kolonoskopię ale nie dałam się wysłać od razu. Poszłam skonsultować to do innego lekarza a nawet do dwóch i powiedzieli mi że jestem za młoda na kolonoskopię... Brzmi to może dziwnie bo na problemy ze zdrowiem nie jest nigdy za wcześnie ale powiedzieli mi że te moje problemy to prawdopodobnie stres... Nie zrobiłam kolonoskopiii
Masia - widzę, że mamy podobny czas starań...
Giza, ja Cię strasznie przepraszam ale mnie w domu net tak często wywala a wróciliśmy tak późno, że nawet nie miałam sił z nim walczyć... Dr M faktycznie już jest na urlopie, powiedziałam mu że strasznie mi z tego powodu przykro:-) no ale cóż zrobić... Myślę, że trzeba ochłonąć i zobaczyć co się będzie działo - i tak już nie mamy na to wpływu a szkoda nerwów. Widzisz jak Masia miała transfer to dr M był a i tak ktoś inny robił... Sama nie wiem... A co do wyników to dr mówi, że jajniki ruszyły... No więc pytam ile jest tych pęcherzyków a On na to: "dużo".... Cały dr M:-). Niestety grozi mi podobno hiperstymulacja a więc to czego najbardziej się boję... Napiszcie mi proszę czy mam czegoś teraz pilnować jeśli chodzi o tą hiperstymulację, o jakieś leki prosić? Doradźcie bo ja zielona jestem w tym temacie. A faktycznie chyba mi grozi bo dr kazał zrobić estradiol czego wg tego co dziewczyny piszą nie robi...

W sobotę kolejne podlądanie i zobaczymy.
Wszystkim Wam z całego serca dziękuję za kciuki.... Na razie pomagają:-)

My robilismy MSOME jakies 2 miesiace przed in vitro, zeby sprawdzic czy plemniki sie nadaja;....potem podczas in itro w invimedzie oni sami robią msome zeby wybrac plemniki
Kariotypow nigdy nie robilismy i nikt nigdy nam nie zlecil

reklama
Zula pij dużo wody min. to 2-3 litry na dzień!!! Ja przy pierwszej stymulacji miałam hiperkę w związku z czym po punkcji dostałam na 8 dni tabletki DOSTINEX ,aby hiperka się nie rozwinęła. Na szczęście tabletki pomogły.

Do góry