joasia ja biorę 3x 500, ale ma zwiększyć na 2x850 a po tygodniu na 3 x 850. Mam tylko rano sraczkę , ale specjalnie biorę go na czczo, bo wiem ,że wtedy będzie . Wiem ,że to brzmi idiotycznie ,ale ja mam problemy z wypróżnieniem...kilka lat temu stwierdzono u mnie uchyłkowatość jelit, a to niestety powoduje u mnie zatwardzenia i chodzenie z kupką 2 razy w tyg i to przy dobrych wiatrach :-) Więc cieszę się z tego działania metforminy
reklama
U
Usunięty2
Gość
asia77 a ile juz schudłas? a powiedz mi bylas w poradni cukrzycowej? co Ci powiedziala diabetolog??
ile schudłam napiszę po południu...na razie widzę po ciuchach:-) u diabetologa byłam powiedziała ,że tragedii nie ma ,przepisała metformax idietę bezcukrową. Powiedziała,że leki te pomóc mogą zajść w ciążę a nie działają teratogennie na płód i co ważne w razie dobrych poziomów cukrów nie obniżają ich jeszcze bardziej
Dwa 16 mm, i może 2 mniejsze. W sobotę idę na następne podglądanie, do tego czasu masakruję sobie brzuch rano i wieczorem. Może coś się do tego czasu wyklujeZabazu - a jak duże były te Twoje pęchole?
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Jakaś ospała jestem i nerwowa jak nie wiem co. Wszystko doprowadza mnie do szału. Mam nadzieję, że to chwilowe.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
A gdzie reszta kobietek pewnie korzystaja z promieni słonecznych
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
zula przy każdej wizycie podglądania pęcherzyków, godzinę przed usg pobierają krew na badania. M.in to właśnie badanie stradiolu.
Asia to różnie bywa. Mój wynik 2 dni przed punkcją to 609 estradiol. A pobrano mi 12 dojrzałych i 20 niedojrzałych komórek. Także różnie to bywa z tym estradiolem i liczbą dojrzałych oocytów.
Asia to różnie bywa. Mój wynik 2 dni przed punkcją to 609 estradiol. A pobrano mi 12 dojrzałych i 20 niedojrzałych komórek. Także różnie to bywa z tym estradiolem i liczbą dojrzałych oocytów.
reklama
Zabazu a jaki masz estradiol? Podobno na każde 200 estradiolu jest jeden pęcherzyk, ale to pod koniec stymulacji. U mnie się sprawdziło. Dzień przed pobraniem miałam 2000 i 10 pęcherzyków dojrzałych.
Wczoraj przed podglądaniem miałam 964. W sobotę mam nadzieję na wyższy wynik
Podziel się: