reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asia masakra ten Twój gin :/ Idziesz do endokrynologa?
Asia a jak Ci idzie na Twojej diecie?
Kochana co do Twojego stanu emocjonalnego, to nie odbieraj tego w ten sposób, bo Ty się zamęczysz. Tylko powinnaś się cieszyć, że jak u Ciebie w klinice widzisz tyle brzuszków i cieszące się pary, to znaczy, że jesteś we właściwym miejscu i niedługo i na Ciebie przyjdzie kolei.

reklama
Zniknęłam z kalendarza, więc się dopisuję:

24 maja GizaS - podglądanie wielu pęcherzyków
24 maja Darii - wysoka beta

28 maja Lilia♥ - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio
Maj kari75 - owocna stymulacja
Maj Dagnes udane crio....
Maj joasia2906 - udane crio :)bliźniaki
Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
05 Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
06 czerwca masia123 - wizyta kontrolna przed przygotowaniami do crio
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Darii gin masakra, dlatego po pierwszej wizycie zmieniłam go , jednak nie znając prawidłowych wartości wyników do in vitro temu drugiemu nie pokazałam ich , a on pewnie nie zwrócił uwagi. Ten drugi lepszy, wnikliwy ...ale mam wrażenie ,że straciłam dwa skarby właśnie przez Tsh. Nic już nie zrobię :-( Do endokrynologa i tak pójdę , bo lekarz chce zaświadczenie od niego,że mogę przystąpić do crio.
Co do diety to poszła już dawno w niepamięć. Po pierwsze już miałam dość tego kurczaka i nabiału ( to było trzecie podejście do tej diety i mam przesyt ) po drugie na bocianie dietetyk odradzał ją ze względu na małą wartość odżywczą a po trzecie na metformaxie chudnę bez wysiłku...po południu napiszę ile schudłam , na razie widzę po ciuchach
Kochana nawet nie wiesz jakie te brzuszki w klinice były dla mnie budujące przed porażką, jednak teraz ....no cóż. Zapisałam się do psychologa , bo zauważyłam i moi bliscy też ,że prawie porzuciłam wizyty u znajomych a nawet rodziny. Na szczęście nie wiedzą ,że prawie przestałam wychodzić z domu...tyle co muszę do lekarza i na zakupy z głową zwieszoną w dół ,aby przypadkiem nie widzieć ciężarnych czy małych dzieci ,których przy ładnej pogodzie nie brakuje :-( Boję się myśleć co będzie jak znów się nie uda

Ja też zniknęłam z kalendarza...

23 maja zula - podglądanie wielu pęcherzyków

Maj joasia2906 - udane crio :)bliźniaki

Asia do dobrze, że masz wiztę przed crio, mam nadzieję, że trafisz na jakiegoś dobrego lekarza, żeby Cię troszkę wyciszył przed przyjęciem śnieżynki. Ja Cię w sumie doskonale romumiem, bo przechodziłam to samo, jak moja przyjaciółka zaszła w pierwszą ciążę a ja jeździłam do Białegostoku na wizyty i co miesiąc wydawałam kilka tys gólwnie na badania, które wszytkie wychodziły dobrze.... Dla mnie najlepszym psychologiem była i jest moja mama, strasznie mi wtedy pomogła.

hej
ja standardowo nie mam dobrych wiesci ale juz do tego przywyklam, liczylam ze transfer bedzie poniedzialek ale niestety dupa wogole nie bedzie transferu.... lekarka cos tam o endometrium mowila ze jest ok bo 11 albo maja byc jakies 3 kreski a nie ma. i mowila ze woli odwolac i zrobic za miesiac....wiecie ze nawet specjalnie sie nie zalamalam bo mnie nic sie w zyciu nie udaje to dlaczego mialoby cos mi wyjsc tak normalnie....dodatkowo dostalam skierowanie do poradni cukrzycowej bo nie podoba sie jej moj cukier plus mam zly mocz no rewelka poprostu! aha i za tydzien bedzie mi jeszcze raz robic ta biopsje endometrium bo z zeszlej nie ma wyniku (inny lekarz wogole nie wyslal do badania) wiec bol raz jeszcze i nawet dostalam skierowanie do histeroskopie ale dopiero na sierpien takze super jest poprostu
w sobote zmarl mi wujek, dobrze sie czul nic mu sie nie dzialo poprostu szedl ulica i peklo mu serce...wiecie co zazdroszcze mu
asia77 a jak sie czujesz po metformaxie bo ja tez dostalam, ile go dziennie bierzesz? masz sraczki?

reklama
23 maja zula - podglądanie wielu pęcherzyków

Czerwiec może joasia2906 - udane crio