LadyCaro
Fanka BB :)
wybacz, że ja niedoinformowana, bo mnie na forum chwile nie było, ale powiódł Wam transfer, prawda?Jeden.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wybacz, że ja niedoinformowana, bo mnie na forum chwile nie było, ale powiódł Wam transfer, prawda?Jeden.
Trzeci transfer nam się udał. Na dodatek kumulacja, bo zarodek się podzielił i w drodze są bliźniakiwybacz, że ja niedoinformowana, bo mnie na forum chwile nie było, ale powiódł Wam transfer, prawda?
O matko, gratulacje! W którym jesteś tc? Jak zareagowaliście na taką informację?Trzeci transfer nam się udał. Na dodatek kumulacja, bo zarodek się podzielił i w drodze są bliźniaki
Nadal to do mnie nie dotarło Leci 21tc.O matko, gratulacje! W którym jesteś tc? Jak zareagowaliście na taką informację?
wcale sie nie dziwię a te zarodki uzyskaliście z jednej procedury?Nadal to do mnie nie dotarło Leci 21tc.
Przyznam szczerze, że wstyd mi za moją reakcję w gabinecie, bo powiedziałam gin, że chyba sobie jaja robi
Tak, zarodki z jednej procedury.wcale sie nie dziwię a te zarodki uzyskaliście z jednej procedury?
Jak się w ogóle czujesz w ciaży?
A miałaś badane zarodki albo assisted hatching?Nadal to do mnie nie dotarło Leci 21tc.
Przyznam szczerze, że wstyd mi za moją reakcję w gabinecie, bo powiedziałam gin, że chyba sobie jaja robi
Badanie nie, ale AH było. Nawet nie wiedziałam, że bardzo zwiększa prawdopodobieństwo podziałuA miałaś badane zarodki albo assisted hatching?
Bo to bardzo zwiększa prawdopodobieństwo podziału .