reklama
Nutka 1533
Fanka BB :)
U mnie we wtorek zaczyna się 22 tydzień także jesteśmy prawie na równi Za dnia żadko czuję ruchy, maleństwo wieczorami i w nocy szaleje. Pytałam położnej czy to normalne i powiedziała, że tak. Za dnia jak mama się rusza to dziecko śpi a jak wieczorem mama idzie spać to dziecko się budzi i ruszaMam pytanko.
Skończony 21 tydzien.
Czulam ruchy malutkiej nawet w nocy. A przez cały dzień cisza, ani jednego kopniaka ... Martwić się?
Troszkę mnie uspokoiłas bo dziś taka cisza że normalnie zaczęłam się niepokoić, wykąpałam się wcześniej i leżałam z myślą że może się coś ruszy ale nie chcę się jejU mnie we wtorek zaczyna się 22 tydzień także jesteśmy prawie na równi Za dnia żadko czuję ruchy, maleństwo wieczorami i w nocy szaleje. Pytałam położnej czy to normalne i powiedziała, że tak. Za dnia jak mama się rusza to dziecko śpi a jak wieczorem mama idzie spać to dziecko się budzi i rusza
Nutka 1533
Czasami mam też tak, że 2 dni nie czuję ruchów a na 3 dzień imprezka w brzuchu Ponoć nie czujemy wszystkich ruchów dziecka tylko te najmocniejsze. I zależy też jak dziecko się ułoży. Jak jest odwrócone do kręgosłupa mamy to ruchów nie czućTroszkę mnie uspokoiłas bo dziś taka cisza że normalnie zaczęłam się niepokoić, wykąpałam się wcześniej i leżałam z myślą że może się coś ruszy ale nie chcę się jej
katharina203
Cześć dziewczyny. Wczoraj byłam na wizycie sprawdzić endometrium. Niby ładne. Transfer mam ustalony na przyszły piątek
Połóż się na lewym boku, napij się coca coli albo zjedz coś słodkiego. Tak mi zawsze mówiła gin. Ruchy są na tym etapie różne ale jakiegoś kopniaczka warto poczuć chociaż raz na jakiś czas.Troszkę mnie uspokoiłas bo dziś taka cisza że normalnie zaczęłam się niepokoić, wykąpałam się wcześniej i leżałam z myślą że może się coś ruszy ale nie chcę się jej
Na tym etapie nie ma pewnie powodu do zmartwień ale ja np panikowałam strasznie. U mnie działała kąpiel w wannie. Mała od razu się aktywowała. No i właśnie leżenie na lewym boku.
No ale jak już się dość mocno czuło i nagle cisza, to może zaniepokoić. Zobaczymy dzisiajCzasami mam też tak, że 2 dni nie czuję ruchów a na 3 dzień imprezka w brzuchu Ponoć nie czujemy wszystkich ruchów dziecka tylko te najmocniejsze. I zależy też jak dziecko się ułoży. Jak jest odwrócone do kręgosłupa mamy to ruchów nie czuć
Dziś sprawdzę, narazie wybieram się na zakupy i do rodzinki, czekam za mężem aż wróciPołóż się na lewym boku, napij się coca coli albo zjedz coś słodkiego. Tak mi zawsze mówiła gin. Ruchy są na tym etapie różne ale jakiegoś kopniaczka warto poczuć chociaż raz na jakiś czas.
Na tym etapie nie ma pewnie powodu do zmartwień ale ja np panikowałam strasznie. U mnie działała kąpiel w wannie. Mała od razu się aktywowała. No i właśnie leżenie na lewym boku.
Trzymamy kciukiCześć dziewczyny. Wczoraj byłam na wizycie sprawdzić endometrium. Niby ładne. Transfer mam ustalony na przyszły piątek
reklama
To trzymamy kciukiCześć dziewczyny. Wczoraj byłam na wizycie sprawdzić endometrium. Niby ładne. Transfer mam ustalony na przyszły piątek
Podziel się: