reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. 16.02 miałam wizytę u swojego lekarza. Synek w 2 tygodnie przybrał z 3700 do 4700 i z racji jego wagi dostałam od razu skierowanie do szpitala w kierunku skontrolowania tej wagi i CC. Zostałam przyjęta w piątek, a w niedzielę o 11.50 przyszedł na świat Adaś 🩵 z wagą 4960g i 61cm, 10/10pkt 🥰
gratulacje 😍

Rozumiem.
Dużo jest tych badań:(
A może lepiej byłoby najpierw skonsultować z jakimś immunologiem?
Dziewczyny na kreskach pisaly kiedyś jeszcze o testach na zapalenie endo.
Właśnie ja czekam na wynik tego testu i pomyślałam, że może najpierw to sprawdzę, bo przy histeroskopii miałam test na zapalenie Endo robiony i jeszcze jeden na implementację, ale nie pamiętam dokładnie jak się nazywa

Dziewczyny gdzie byście pojechały szukać szansy: dr Cie.iela w Boc.anie Szczecin czy dr Z.amora w Nov.m w wawie? Chodzi nam o wnikliwa analizę naszych trzech procedur i indywidualne podejście i też dooobre laboratorium (bo to jednak istotne). Do jednych i drugich mamy z 300km.../ do wawy termin zarezerwowany na kwiecień...
Co byście wybrały?
Nie chce kolejny raz próbować w inv.med

Dziewczyny gdzie byście pojechały szukać szansy: dr Cie.iela w Boc.anie Szczecin czy dr Z.amora w Nov.m w wawie? Chodzi nam o wnikliwa analizę naszych trzech procedur i indywidualne podejście i też dooobre laboratorium (bo to jednak istotne). Do jednych i drugich mamy z 300km.../ do wawy termin zarezerwowany na kwiecień...
Co byście wybrały?
Nie chce kolejny raz próbować w inv.med
my byliśmy w Gamecie, pozostałych nie znam.

Czy któraś z Was może tak miała że leżała i miała niskie ciśnienie , a po chwili zaczyna strasznie mocno bić serducho i ciśnienie jest nawet do 150. Wizyta we wtorek , do tej pory nie było problemu , a teraz czuję jak by chciało wypaść ....🥹

Dziewczyny u mnie jednak wyszła lipa...
Byłam 14.02 na USG, był sam pęcherzyk, bez ciałka żółtego.
Wczoraj dostałam krwawienia. Pojechałam do lekarza. Pęcherzyk jest nadal ale nadal pusty.
Potwierdzająca wizytę mam 26.02 w poniedziałek.
Ja już nie mam nadziei, niestety.... To faktycznie byłoby za piękne..
Przykro mi bardzo, ogromnie Cię przytulam.
Z drugiej strony jednak coś się zadziało, więc jest nadzieja, że może być dobrze.
Wiem jak Ci teraz ciężko i bardzo współczuję.

Cześć dziewczyny. 16.02 miałam wizytę u swojego lekarza. Synek w 2 tygodnie przybrał z 3700 do 4700 i z racji jego wagi dostałam od razu skierowanie do szpitala w kierunku skontrolowania tej wagi i CC. Zostałam przyjęta w piątek, a w niedzielę o 11.50 przyszedł na świat Adaś 🩵 z wagą 4960g i 61cm, 10/10pkt 🥰
Ale duży chłopaczek 🩵 Kostek dziś ma 2 miesiące i 4,5 kg 🤭 gratulacje ! I cała mała zdrówka dla Was !

reklama
Do góry