Madame JS
Fanka BB :)
U nas 6.15 ;-)@Madame JS @Coffe18 ile ważą wasi Panowie. U nas już mamy 7,360
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas 6.15 ;-)@Madame JS @Coffe18 ile ważą wasi Panowie. U nas już mamy 7,360
To masz troszkę lżejU nas 6.15 ;-)
... jeszczeTo masz troszkę lżej
Oj bolą. Staram się go jak najmniej brać na ręce. Ale domaga się tego coraz bardziej i nie słucha jak mówię że jest grubaskiem ale jeden uśmiech szefuncia i zapomina się o wszystkich bólach... jeszcze
Do tej pory był dokładnie na 50 centylu z wagą i wzrostem, teraz głównie urósł, a waga wzrasta mniej znacząco.
I jak tam, plecy bolą?
Mnie chyba bardziej ręce... Mam jeszcze pozostałości po cieśni nadgarstka, a malucha trzeba coraz bardziej trzymać w ryzach
@Madame JS @Coffe18 ile ważą wasi Panowie. U nas już mamy 7,360
To też masz co dźwigaćNiedaleko nam do Ciebie
Wczoraj waga pokazała 6750g
To też masz co dźwigać
No mój już też coraz częściej zaczyna mi szefować a że mieszkam w bloku to poddaje się jego poleceniom żeby mi sąsiedzi opieki nie nasłali bo jak na takiego konkretnego chłopa przystało to krzyk też ma konkretnyja tylko wykonuje jego polecenia
Pan każe mama nosi nie ma że boli
jak test?Nie chce się tyle razy kłuć...w pon zrobie dla kliniki..Dzis mam doła bo przeczucie że nic, piersi nic, brzuch leciutko jak na okres. Nie wiem w którą stronę dalej...