reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny, jestem 6 dzień po transferze na cyklu naturalnym (blastka 5 dniowa), myślicie że coś jeszcze z tego

Cześć dziewczyny, jestem 6 dzień po transferze na cyklu naturalnym (blastka 5 dniowa), myślicie że coś jeszcze z tego będzie ?
Lekarz pewnie powie, że za wcześnie, z drugiej strony dziewczyny tu piszą, że w tym dniu już coś jest...

reklama
progesteronu nie badałam. Dostałaś progesteron w tabletkach i globulkach i to powinno wystarczyć.
Teraz grunt to relaks.
A i pamiętaj, wstrzemięźliwość seksualna wskazana 😜
Po transferze brałam też no-spe 2x1 i magnez 😊
Trzymam kciuki 😊
Dzięki🥰 A powiesz jeszcze tylko kiedy czułaś że masz owulację? Bo pik 12dc a owulacja? 13dc?🙏

Ja miałam dwa nieudane na sztucznym, teraz w piątek idę na 3ci na naturalnym...I tamte były 5dniowe a ta 6d, musiałby się zdarzyć cud...

U mnie pierwszy transfer na sztucznym (blastocysta 5.1.1 z 6 doby) - beta drgnęła i spadła, po transferze miałam badane cytokiny, KIR+HLA-C i mutacje na krzepnięcie i oczywiście wszędzie coś powychodziło.
Teraz drugi transfer z lekami na cyklu naturalnym (blastocysta 5.2.2 z 5 doby) i beta ani rusz :-( :( Wybrana była do transferu blastka 5.1.2, ale po rozmrożeniu nam zdegradowała, więc takie mam przygody i brakuje mi już sił.
Trzymam mocno kciuki, aby u Ciebie się udało 8-)
A jakiej klasy zarodek ?

@Marta3130 jak się sprawy mają Martunia ❤️
U Nas wszytko w porządku😀Ja pracuję już od 2 mc Pati ma się dobrze😀jest bardzo mądra dziewczynka😀oprócz tego że jest delikatna i chudzinka bo 8kg😀to nie ma oznak wcześniactwa😀 jeździmy tylko do neurologa raz na 3mc. Jeszcze nie chodzi, ale zaczyna powoli wstawać😀na miękkim🤣

U mnie pierwszy transfer na sztucznym (blastocysta 5.1.1 z 6 doby) - beta drgnęła i spadła, po transferze miałam badane cytokiny, KIR+HLA-C i mutacje na krzepnięcie i oczywiście wszędzie coś powychodziło.
Teraz drugi transfer z lekami na cyklu naturalnym (blastocysta 5.2.2 z 5 doby) i beta ani rusz :-( :( Wybrana była do transferu blastka 5.1.2, ale po rozmrożeniu nam zdegradowała, więc takie mam przygody i brakuje mi już sił.
Trzymam mocno kciuki, aby u Ciebie się udało 8-)
A jakiej klasy zarodek ?
Widzisz nie ma reguly, dziewczynom czasami 3ba, 3bb daja zdrowe ciążę. Ja mialam z 5doby 4ba i 3ba. Teraz 4bb.

reklama
Do góry