Bądź dobrej myśli, będzie dobrzeHej dziewczyny. 6 dpt. U mnie wczoraj cały dzień migrenowy ból głowy, w nocy oblały mnie poty, nie zawsze ale u mnie typowe objawy na @ , co raz więcej wątpliwości i negatywnych myśli, że to jednak się nie powiodło, a byłam tak pozytywnie nastawiona itd. Póki co zero plamienia, ale biorę luteinę, więc albo będzie, albo póki nie odstawie nic się nie pojawi. Miłej niedzieli dla wszystkich.
reklama
Do piątku zwariuje i osiwieje no ale cóż pozostaje czekanie.Bądź dobrej myśli, będzie dobrze
I będziesz zwariowaną, siwą, przyszłą mamąDo piątku zwariuje i osiwieje no ale cóż pozostaje czekanie.
Do piątku zwariuje i osiwieje no ale cóż pozostaje czekanieBądź dobrej myśli, będzie dobrze
Córcia ma na pół zwariowaną i troszkę siwą. Drugie będzie miało po całościI będziesz zwariowaną, siwą, przyszłą mamą
Chmurkach
Fanka BB :)
GratulacjeDzięki, że pytasz! Wdrażam się w rolę mamy mojego Pawełka (Paula). Urodził się w piątek.
PAULANGELA
Fanka BB :)
GratulacjeDzięki, że pytasz! Wdrażam się w rolę mamy mojego Pawełka (Paula). Urodził się w piątek.
w jakiej klinice w Niemczech jestes?Mieszkam w Niemczech i taki termin wyznaczyli w klinice. U mojego lekarza z tego co pamiętam po ostatnim razie jak pytałam też kilka dni trzeba czekać na wynik, nie ma go w ten sam dzień albo na następny... Bardzo dziękuję
TFPw jakiej klinice w Niemczech jestes?
Tak klinika ta sama, jedynie zmiana lekarza, mam nadzieję, że wyjdzie to na dobreDawaj, dawaj goń mnie kochana !!
wpisuje i trzymam kciuki
Klinika została ta sama ?
reklama
też w niej byłam we Frankfurcie. Jakie masz zdanie na temat tej kliniki ?
Podziel się: