reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. U mnie po połówkowych wszystko dobrze ❤️ synek ma już 507g i trzymał stopę w buzi.

Co do progesteronu przy świeżym transferze, to ja miałam przed punkcją progesteron poniżej 1 i od punkcji brałam 3x dziennie cyclogest, potem już nie sprawdzałam jak rośnie a transfer miałam 3-dniowego zarodka

U mnie niestety dramat, żadna z 7 komórek nie przerodziła się w blastocystę… wszystko na marne. Jestem załamana…
Wiem, co teraz myślisz. Próbowałaś i walczyłaś, bądź z siebie dumna. Na pewne rzeczy nie masz wpływu. Nikt nie ma. Każda z nas ma złe chwile, gorsze myśli. Często wychodzi coś inaczej, niż chciałybyśmy. Daj sobie czas, a potem, chłodno, pomyśl co dalej. Bardzo mi przykro. Przytulam.

U mnie niestety dramat, żadna z 7 komórek nie przerodziła się w blastocystę… wszystko na marne. Jestem załamana
Przykro mi...ja pewnie będę załamana w poniedziałek...a z dodatkowych "dobrych" wiadomości.. jestem w szpitalu - lagodne/umiarkowane OHSS...leżę z kroplówka i robią badania, jajniki powiększone. Ja w poniedziałek miałam ponad 4 tys estradiol ale wynik był wieczorem a zakonczenie było wyjątkowo w tej stymulacji Ovitrelle, a nie gonapeotylem. Bo przecież estradiol w piątek był tylko 960..echhh

Przykro mi...ja pewnie będę załamana w poniedziałek...a z dodatkowych "dobrych" wiadomości.. jestem w szpitalu - lagodne/umiarkowane OHSS...leżę z kroplówka i robią badania, jajniki powiększone. Ja w poniedziałek miałam ponad 4 tys estradiol ale wynik był wieczorem a zakonczenie było wyjątkowo w tej stymulacji Ovitrelle, a nie gonapeotylem. Bo przecież estradiol w piątek był tylko 960..echhh
o rety, to zdrówka!

Dziewczyny, czy któraś z Was miała taką sytuację jak ja? Że mimo pobranych komórek, żadna blastka nie powstała ? 😔 próbuję odpowiedzieć sobie na pytanie: co mogło pójść nie tak? Czy moje komórki są już po prostu za słabe? 😔
Umówiłam się na poniedziałek do lekarza, boję się co powie 😔 był zadowolony ze stymulacji 😔
Myślałam, że ta jedna komórka z cyklu naturalnego to kiepski wynik… a tu proszę 😔
Nawet nie było co badać 😔

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała taką sytuację jak ja? Że mimo pobranych komórek, żadna blastka nie powstała ? 😔 próbuję odpowiedzieć sobie na pytanie: co mogło pójść nie tak? Czy moje komórki są już po prostu za słabe? 😔
Umówiłam się na poniedziałek do lekarza, boję się co powie 😔 był zadowolony ze stymulacji 😔
Myślałam, że ta jedna komórka z cyklu naturalnego to kiepski wynik… a tu proszę 😔
Nawet nie było co badać 😔
Jak do trzeciego dnia rozwijały się poprawnie a później coś poszlo nie tak to może plemnik...bo pod trzecim dniu on dochodzi do głosu.../u Was nie było męskiego problemu też? ...nie poddawaj się, wiele z nas musi podchodzić 3, 4, 5 razy...Ty jesteś u Cie.pieli?

Do góry