reklama
Bolilol
Fanka BB :)
Och nie, bardzo bardzo bardzo mi przykro kochanaU mnie niestety dramat, żadna z 7 komórek nie przerodziła się w blastocystę… wszystko na marne. Jestem załamana…
milka.s
Hej. U mnie po połówkowych wszystko dobrze synek ma już 507g i trzymał stopę w buzi.
Co do progesteronu przy świeżym transferze, to ja miałam przed punkcją progesteron poniżej 1 i od punkcji brałam 3x dziennie cyclogest, potem już nie sprawdzałam jak rośnie a transfer miałam 3-dniowego zarodka
Co do progesteronu przy świeżym transferze, to ja miałam przed punkcją progesteron poniżej 1 i od punkcji brałam 3x dziennie cyclogest, potem już nie sprawdzałam jak rośnie a transfer miałam 3-dniowego zarodka
Wiem, co teraz myślisz. Próbowałaś i walczyłaś, bądź z siebie dumna. Na pewne rzeczy nie masz wpływu. Nikt nie ma. Każda z nas ma złe chwile, gorsze myśli. Często wychodzi coś inaczej, niż chciałybyśmy. Daj sobie czas, a potem, chłodno, pomyśl co dalej. Bardzo mi przykro. Przytulam.U mnie niestety dramat, żadna z 7 komórek nie przerodziła się w blastocystę… wszystko na marne. Jestem załamana…
Przykro mi...ja pewnie będę załamana w poniedziałek...a z dodatkowych "dobrych" wiadomości.. jestem w szpitalu - lagodne/umiarkowane OHSS...leżę z kroplówka i robią badania, jajniki powiększone. Ja w poniedziałek miałam ponad 4 tys estradiol ale wynik był wieczorem a zakonczenie było wyjątkowo w tej stymulacji Ovitrelle, a nie gonapeotylem. Bo przecież estradiol w piątek był tylko 960..echhhU mnie niestety dramat, żadna z 7 komórek nie przerodziła się w blastocystę… wszystko na marne. Jestem załamana
Chmurkach
Przykro mi trzymaj się dzielnie. Jesteśmy z TobąU mnie niestety dramat, żadna z 7 komórek nie przerodziła się w blastocystę… wszystko na marne. Jestem załamana…
Bolilol
o rety, to zdrówka!Przykro mi...ja pewnie będę załamana w poniedziałek...a z dodatkowych "dobrych" wiadomości.. jestem w szpitalu - lagodne/umiarkowane OHSS...leżę z kroplówka i robią badania, jajniki powiększone. Ja w poniedziałek miałam ponad 4 tys estradiol ale wynik był wieczorem a zakonczenie było wyjątkowo w tej stymulacji Ovitrelle, a nie gonapeotylem. Bo przecież estradiol w piątek był tylko 960..echhh
MagicM
Dziewczyny, czy któraś z Was miała taką sytuację jak ja? Że mimo pobranych komórek, żadna blastka nie powstała ? próbuję odpowiedzieć sobie na pytanie: co mogło pójść nie tak? Czy moje komórki są już po prostu za słabe?
Umówiłam się na poniedziałek do lekarza, boję się co powie był zadowolony ze stymulacji
Myślałam, że ta jedna komórka z cyklu naturalnego to kiepski wynik… a tu proszę
Nawet nie było co badać
Umówiłam się na poniedziałek do lekarza, boję się co powie był zadowolony ze stymulacji
Nawet nie było co badać
reklama
Jak do trzeciego dnia rozwijały się poprawnie a później coś poszlo nie tak to może plemnik...bo pod trzecim dniu on dochodzi do głosu.../u Was nie było męskiego problemu też? ...nie poddawaj się, wiele z nas musi podchodzić 3, 4, 5 razy...Ty jesteś u Cie.pieli?Dziewczyny, czy któraś z Was miała taką sytuację jak ja? Że mimo pobranych komórek, żadna blastka nie powstała ? próbuję odpowiedzieć sobie na pytanie: co mogło pójść nie tak? Czy moje komórki są już po prostu za słabe?
Nawet nie było co badać
Podziel się: