Ruda08
Fanka BB :)
Kurczę miałam nadzieję, że 6 ..10-ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę miałam nadzieję, że 6 ..10-ty
Beta nawet nie ruszyłaZnasz już wynik?
No ale jednej sie uda innej nieZnasz już wynik?
@Ruda08Halo halo czy koleżanka @Per Em nadal w dwupaku ???
Miałam podobne wyniki przy tej stymulacji. Co prawda uzyskałam tylko 1 komórkę dojrzała, ale ta komórka narazie ma się dobrze@Ruda08 wpisz mnie proszę na 12.10 na podgląd stymulacji wczoraj byłam na drugiej wizycie, podczas kolejnej mamy ustalić termin punkcji. Wczoraj estradiol 874, a progesteron 0,29. To był 7 dzień stymulacji… czy te wyniki są dobre to nie wiem.
Lekarz stwierdził, że będą dobre jak dadzą ciążę, odkrywca
Cudowna wiadomość !@Ruda08
Od 13.09 już nie w dwupaku sorki, ale nowe życie mnie pochłonęło i zapomniałam zaktualizować Wam sytuację.
W każdym razie Gabryś urodził się 3600 gramów (prognozowane 3900 z czymś) i 58 cm, także podobnie jak przy córce - długie dzieci po prostu i większą wagę szacują przez to.
Niestety z porodem powtórka z rozrywki, próbowałam vbac ale znowu tętno zaczęło spadać i nagłe CC... tym razem na szczęście urodził się 10/10 apgar.
Na razie to bardzo grzeczny chłopak, w porównaniu do pierwszego egzemplarza