reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie podobnie, ilościowo i terminowo:). Mogę wiedzieć jaki masz estradiol? Ja tym.razem w 7dc zaledwie 225 pg/ml (kiedyś przy tym samym leku, 2000 pg/ml). Suplementowalam przez kilka miesięcy dhea może to z tego wynika. Czy miałyście tak niski estradiol w 7dniu stymulacji? Powodzenia!!
w szóstym dniu stymulacji o 8 rano miałam 162 pg/ml, w ósmym o 7.30 417, a w dziewiątym (wczoraj) o 17 było ok 660. Lekarz mówi, że wolno rosnące pęcherzyki oraz nie za wysoki estradiol to skutek długiego protokołu i wyciszania jajników przed

reklama
w szóstym dniu stymulacji o 8 rano miałam 162 pg/ml, w ósmym o 7.30 417, a w dziewiątym (wczoraj) o 17 było ok 660. Lekarz mówi, że wolno rosnące pęcherzyki oraz nie za wysoki estradiol to skutek długiego protokołu i wyciszania jajników przed
Ja tez mialam dlugi protokół i anty przed by wyciszyć i mi szybko urosły
Też się melduje po wizycie. :)
Następna 20.10
W między czasie do zrobienia estradiol.
Na następnej wizycie lh i TSH oraz biocenoza pochwy.
I zobaczymy czy będzie jeszcze jedna wizyta, czy już zastrzyk. Jeśli zastrzyk , to po 5 dniach jadę po syna 😛
na naturalnym cyklu?
Wtedy sie bierze jakies leki?

Dzień dobry!
Ale ten czas leci...pamiętam Wasze pierwsze bety, a Wy już na wiosnę rodzicie! Większość z Was.
Pochwal się się brzuszkami!!!❣️

Siedzę cicho, bo u mnie nic nowego. Moja dieta odeszła tak szybko, jak ja zaczęłam. Mam ostatnio gorący okres w pracy, i stres zajadam słodkim😔
Nie oznaczyli mi stanu zapalnego z wycinków z histeroskopi. Nosz ku*wa mać. Muszę robić osobno biopsję.
29.10 mam wizytę u prof. Ludwina, zobaczymy co z moją macica.

No i zaraz 17.10. Nieszczęsny siedemnasty. Miałabym wtedy termin porodu. Przeżywam to na maksa. Chodzę nabuzowana i zła.
Już za chwilę byłabym mamą😟
Echh jakiś kiepski mam czas ostatnio.

Ale niezmiennie trzymam kciuki za Was! Walczcie dziewczyny. Nawet jeśli jest złe i ciężko. To walczcie.

Dziewczyny, ja nie wiem co robić :( Lekarz chce jechać od razu z kolejnym transferem (u nas niestety jest duża presja czasu ze względu na to, że od maja jestem poza domem i bardzo chcę jak najszybciej wracać), ale tym razem na accofilu 😱 Lekko mnie przeraża ten lek. Jakie są wasze doświadczenia? Dodam, że u mnie nie było robionej żadnej immunologii. To taka próba na ślepo w związku z dwoma poronieniami pod rząd :(

Dziewczyny, ja nie wiem co robić :( Lekarz chce jechać od razu z kolejnym transferem (u nas niestety jest duża presja czasu ze względu na to, że od maja jestem poza domem i bardzo chcę jak najszybciej wracać), ale tym razem na accofilu 😱 Lekko mnie przeraża ten lek. Jakie są wasze doświadczenia? Dodam, że u mnie nie było robionej żadnej immunologii. To taka próba na ślepo w związku z dwoma poronieniami pod rząd :(
Moje doświadczenie z accofilem jest takie , ze 4 razy bez nie było nic , a 5 raz kiedy został on zastosowany dał mi ciąże , w której właśnie jestem ... czy to dzięki niemu ? Być może ...

reklama
Ja dopiero niedawno zaczęłam go brać. Jeszcze nie wiem, czy przyniósł pomyślny skutek. Na drugi dzień po zastrzyku czuję się słaba i znużona. Innych objawów nie zaobserowałam. Nie jest mi zimno. Nie czuję się przeziębiona.

Do góry