Powiedział, że ma nadzieję że się wszystko uda. Za dużo nie mówił, tylko że to zwykły ginekolog, nie ten z kliniki in Vitro. 1 września będę miała wizytę u tego ginekologa z kliniki, zobaczymy co powie i co będzie widać na USG... Nadzieja ze mnie już odchodzi...Hmmm, moze ktos bardziej doswiadczony sie wypowie bo ja jestem po 1 transferze i juz 1 poronieniu. Ale mialysmy transfer w równym czasie.
Mialam transfer 2 sierpnia, 17 sierpnia moja beta to 2400 a 20 sierpnia na usg pęcherzyk ciazowy 7 mm z zoltkowym.
A co lekarz powiedzial?
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
to wszystko zależy kiedy zarodek się zaimplantował. Ja miałam wszystko później bo w 26dpt dopiero pojawił się zarodek na pęcherzyku zoltkowym. A serce dopiero w 33dpt. Nie wiem co bym zobaczyła w 22dpt pewnie tez tylko pecherzyk. Ale u mnie nawet by tak szybko nie zrobili usg. Miałam ustalone na 33dpt a to w 26dpt miałam zrobione po krwotoku w 21dpt. Wiec ja bym wierzyła ze będzie ok. Na tym etapie obraz na usg zmienia się z dnia na dzieńPowiedział, że ma nadzieję że się wszystko uda. Za dużo nie mówił, tylko że to zwykły ginekolog, nie ten z kliniki in Vitro. 1 września będę miała wizytę u tego ginekologa z kliniki, zobaczymy co powie i co będzie widać na USG... Nadzieja ze mnie już odchodzi...
Devin
Trzeba byc dobrej mysli, wszystko bedzie dobrze!!❤Powiedział, że ma nadzieję że się wszystko uda. Za dużo nie mówił, tylko że to zwykły ginekolog, nie ten z kliniki in Vitro. 1 września będę miała wizytę u tego ginekologa z kliniki, zobaczymy co powie i co będzie widać na USG... Nadzieja ze mnie już odchodzi...
Bardzo chce żeby się nam udało. Cały czas miałam nadzieję i wierzyłam w to że będzie dobrze i że dzidzia jest, ale po wcześniejszym USG się załamałamto wszystko zależy kiedy zarodek się zaimplantował. Ja miałam wszystko później bo w 26dpt dopiero pojawił się zarodek na pęcherzyku zoltkowym. A serce dopiero w 33dpt. Nie wiem co bym zobaczyła w 22dpt pewnie tez tylko pecherzyk. Ale u mnie nawet by tak szybko nie zrobili usg. Miałam ustalone na 33dpt a to w 26dpt miałam zrobione po krwotoku w 21dpt. Wiec ja bym wierzyła ze będzie ok. Na tym etapie obraz na usg zmienia się z dnia na dzień
Artemida90
ale usg nie jest zawsze takie samo w każdej ciąży. I za wcześnie poszłaś na usg u nas nie zaleca się robienia usg za szybko, tylko w momencie kiedy powinno być serce. W tym momencie co Ty poszłaś normalne jest ze jest tylko pecherzyk. Niepotrzebnie się nakręcaszBardzo chce żeby się nam udało. Cały czas miałam nadzieję i wierzyłam w to że będzie dobrze i że dzidzia jest, ale po wcześniejszym USG się załamałam
Oby tak było. Tak ma zależy, że już zaczynam się wszystkim martwić. Może rzeczywiście wszystko będzie dobrze. Postaram się nie myśleć o tym w negatywny sposób. Co będzie to będzie, nie mam na to wpływu.ale usg nie jest zawsze takie samo w każdej ciąży. I za wcześnie poszłaś na usg u nas nie zaleca się robienia usg za szybko, tylko w momencie kiedy powinno być serce. W tym momencie co Ty poszłaś normalne jest ze jest tylko pecherzyk. Niepotrzebnie się nakręcasz
@maszka jak tam ? Masz już kropka na pokładzie ?Oby tak było. Tak ma zależy, że już zaczynam się wszystkim martwić. Może rzeczywiście wszystko będzie dobrze. Postaram się nie myśleć o tym w negatywny sposób. Co będzie to będzie, nie mam na to wpływu.
U mnie lipa zarodek jest w stadium moruli, juz przerabiałam ten temat poprzednio także na nic nie liczę.
Dziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać
reklama
Azb
o matko zatem zaciskamy by jeszcze troche dała radę mała posiedzieć mnóstwo siłyDziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać
Podziel się: