w poniedziałek kolejna beta ale pomału juz zaczynam się cieszyćJest dobrze dalej trzymam kciuki
reklama
PAULANGELA
Fanka BB :)
Ładnie się rozpędza teraz będzie tylko lepiejw poniedziałek kolejna beta ale pomału juz zaczynam się cieszyć
A nie za dużo rośnie tą beta ponad 250 %Ładnie się rozpędza teraz będzie tylko lepiej
Azb
Rośnie pięknie !!!! Nie za dużo nie za mało - tak jak właśnie dobrze zarodkowi cieszę sie , na prawdę dobrze to wróżyA nie za dużo rośnie tą beta ponad 250 %
PAULANGELA
U mnie też były przyrosty ogromne aż podejrzewałam bliźniaki jest ok.A nie za dużo rośnie tą beta ponad 250 %
Niedługo mama
Ja to się martwiłam o zaśniad ech człowiek to taki dziwny raz się martwi że za mało potem że za dużo i ciągle coś @klarks ciesz się ze rośnie, kciuki za serduszkoU mnie też były przyrosty ogromne aż podejrzewałam bliźniaki jest ok.
Niedługo mama
Nie mialam takiego przypadku ale jak masz siły i lekarz nie widzi przeciwskazań to walcz dalejU mnie niestety beta spada, wczoraj juz 1000 wiec odstawiłam luteine wczoraj. W czwartek mam usg w klinice czy sie oczyściłam. Przez tel lekarz mowil ze transfer moze byc we wrzesniu.
Po jakim czasie po odstawieniu bede krwawić? I czy któraś podchodziła po poronieniu odrazu po miesiacu do transferu?
Ruda08
Boże kobieto nie szkoda Ci żył ?w poniedziałek kolejna beta ale pomału juz zaczynam się cieszyć
nie ja mam piękne żyły więc nie szkoda jeszcze w poniedziałek i w środę zbadam później może odpuszczęBoże kobieto nie szkoda Ci żył ?
reklama
PAULANGELA
Zaśniad też chodził mi po głowie ale uczepilam się ewentualnych bliźniakówJa to się martwiłam o zaśniad ech człowiek to taki dziwny raz się martwi że za mało potem że za dużo i ciągle coś @klarks ciesz się ze rośnie, kciuki za serduszko
Podziel się: