A który tc?Dziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać
reklama
LU36
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki!!!!Dziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać
Karpatka89
trzymam kciuki za córcię, najważniejsze, ze jesteś pod opieką specjalistów.Dziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać
Oby młoda jeszcze posiedziała w brzuszku kulka tygodni, każdy dzień ważny
trzymam mocnoDziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać
Ruda08
Trzymaj jeszcze „nogi” kochana !!Dziś 33+1
Dziękujemy
Wesoła_Aga
Relacja ode mnie
Endo 9,5 mm - doktor mówił, że OK. W poniedziałek zapładniają jajka... no i się okaże czy w ogóle cuś będzie czy znowu pieprzone zero...
I na globulki sztuk 15 (kuracja tydzień) dałam 80 zł
Sory z czego one są kur? z złotego pyłu wróżki cipuszki ??
Przykro mi ogromnie Trzym się...
Ranyyyy czy zawsze musi być pod górkę? No ja pieprze no.... Oby wszystko się wyciszyło...
Endo 9,5 mm - doktor mówił, że OK. W poniedziałek zapładniają jajka... no i się okaże czy w ogóle cuś będzie czy znowu pieprzone zero...
I na globulki sztuk 15 (kuracja tydzień) dałam 80 zł
Sory z czego one są kur? z złotego pyłu wróżki cipuszki ??
Cholerka...U mnie niestety beta spada, wczoraj juz 1000 wiec odstawiłam luteine wczoraj. W czwartek mam usg w klinice czy sie oczyściłam. Przez tel lekarz mowil ze transfer moze byc we wrzesniu.
Po jakim czasie po odstawieniu bede krwawić? I czy któraś podchodziła po poronieniu odrazu po miesiacu do transferu?
Przykro mi ogromnie Trzym się...
No i tak ma być ! Miodzio!Hej dziewczyny dziś beta 798 więc pnie się do góry
Kciuki zaciśnięte...Dziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać
Ranyyyy czy zawsze musi być pod górkę? No ja pieprze no.... Oby wszystko się wyciszyło...
Myszko
Przykro mi bardzo, że u Ciebie dzisiaj nic z tego , ale może zarodek jeszcze dojrzeje? Tylko fatalnie, że jutro/dziś niedzielajejku sorry miało być @Myszko
U mnie poszło dobrze. Prog 22, endo 9mm, lekarz był zadowolony. Jeden z zarodków - blastka 3.1.1 został podany, drugi nieco słabszy zamrożony. 6 pozostałych nadal obserwują. Jestem zjechana jak koń po westernie i niezdolna do jakiejkolwiek afirmacji ciąży. Jazda na transfer z Łodzi do Poznania i z powrotem, z własną 2,5 latką pod opieką i wypożyczoną 4 latką (po drodze Stare Zoo i dwa oberwania chmury) i generalnie sama ze wszystkim… (nie licząc kupla - taty 4-latki, który nas zawiózł i pomagał pchać wózek ) Co ma być to będzie. Co ciekawe, transfer tym razem był bolesny. Przy pierwszym czułam tylko lekkie ukłucie a tu ryjek mi wykręciło. Leki mam ponoć dobrze ustawione. Mam testować 4 września.
Myszko
Trzymam mocnoDziewczyny a my prosimy o kciuki. Trafilysmy do szpitala. Wczoraj skurcze, dziś plamienie. Szyjka się skrócila w 10 dni o 2 cm. Dziś już mamy 13mm, brunatne plamienie i najprawdopodobniej czop odchodzi. Dostaliśmy sterydy i leki na wyciszenie skurczy. Mam nadzieję, że uda się wszystko zatrzymać
reklama
dziś już odpoczniesz a informacje przywiozłaś super z tego Poznania wiec teraz tylko cieszyć się i czekaćPrzykro mi bardzo, że u Ciebie dzisiaj nic z tego , ale może zarodek jeszcze dojrzeje? Tylko fatalnie, że jutro/dziś niedziela
U mnie poszło dobrze. Prog 22, endo 9mm, lekarz był zadowolony. Jeden z zarodków - blastka 3.1.1 został podany, drugi nieco słabszy zamrożony. 6 pozostałych nadal obserwują. Jestem zjechana jak koń po westernie i niezdolna do jakiejkolwiek afirmacji ciąży. Jazda na transfer z Łodzi do Poznania i z powrotem, z własną 2,5 latką pod opieką i wypożyczoną 4 latką (po drodze Stare Zoo i dwa oberwania chmury) i generalnie sama ze wszystkim… (nie licząc kupla - taty 4-latki, który nas zawiózł i pomagał pchać wózek ) Co ma być to będzie. Co ciekawe, transfer tym razem był bolesny. Przy pierwszym czułam tylko lekkie ukłucie a tu ryjek mi wykręciło. Leki mam ponoć dobrze ustawione. Mam testować 4 września.
Mi podali ten zarodek bo nie choduja do 6 dnia i mówili ze ma szanse dalej się rozwijać. Wzięłam go bardzo sceptycznie i nie robię siebie żadnych nadzieji.
Trzymam kciuki za Twojego kropka
Podziel się: