reklama
Chmurkach
Fanka BB :)
Gratulacje, piękny wynik teraz niech tam dzielnie się trzymaja i rosną jak na drożdżach, czekamy na pięknie bijąceMam wynik
Po pierwsze cud, że jest
Aaaaa po drugie beta wynosi 210
11 dpt dwóch 3 dniowych kropeczków
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie za nas kciuków
Chmurkach
️️️️ mocne kciuki za Was ;-)Hej ja właśnie czekam na transfer trzymajcie kciuki żeby wkoncu się udało
amy936
Jak się czujesz po CC? Ciężko było?Hej hej melduje się U nas dobrze. Dziś do domu i spokojnie wypracujemy swoją rutynę
Ja już z dzieciaczkami na pokładzie. Atosiban jeszcze leci jak się skończy to jedziemy do domu. Endometrium było ładne 10mm progesteron 33 . Transfer przebiegł bez komplikacji. Lekarka mówi żewszystko poszło zgodnie z planem i czekamy na rozwój wydarzeń trzymajcie kciuki za nas
Azb
A teraz tylko relaks i same dobre myśli - a my trzymamy kciukiJa już z dzieciaczkami na pokładzie. Atosiban jeszcze leci jak się skończy to jedziemy do domu. Endometrium było ładne 10mm progesteron 33 . Transfer przebiegł bez komplikacji. Lekarka mówi żewszystko poszło zgodnie z planem i czekamy na rozwój wydarzeń trzymajcie kciuki za nas
taki mam plan właśnie mam nadzieję że teraz szczęście mi dopiszeA teraz tylko relaks i same dobre myśli - a my trzymamy kciuki
reklama
Myszko
Jeju, jak cudownie!!!! Dalej mocno trzymam kciuki i będę aż do szczęśliwego zakończeniaMam wynik
Po pierwsze cud, że jest
Aaaaa po drugie beta wynosi 210
11 dpt dwóch 3 dniowych kropeczków
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i trzymanie za nas kciuków
Podziel się: