reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień dobry!
Dziś wielki dzień.
Zrobiłam betę! Mam dziś dyżur z pracy w innym mieście, a koło mojej pracy jest punkt diagnostyki...w dodatku czynny od 6 rano. Więc same rozumiecie, musiałam ją zrobić😳
Także czekamy💚
Rozum podpowiada porażkę, a serduszko jeszcze ma nadzieję🤰

Powiedzcie, jeżeli miałam zrobić betę w 8dpt, to jeżeli dziś jest 6dpt, to jeśli byłaby ciąża, to ta beta powinna wyjść pozytywna, prawda? Może być niska, ale powinna być pozytywna?

reklama
A jeżeli beta nie będzie pozytywna, to znaczy że już nie będzie szansy na to, aby poszła w górę?
To moja 3 beta w życiu, więc ja się nie bardzo znam😑

Dziewczyny, mogę już pisać do lekarza czy mam odstawić leki? Weryfikacja bety w 8dpt jest już chyba nie potrzeba, beta już nie ruszy. Niepotrzebnie miałabym się kuć przez kolejne 3 dni💔

reklama
Dziewczyny, mogę już pisać do lekarza czy mam odstawić leki? Weryfikacja bety w 8dpt jest już chyba nie potrzeba, beta już nie ruszy. Niepotrzebnie miałabym się kuć przez kolejne 3 dni💔

Mozesz napisać do lekarza, ja bym pewnie i tak zrobiła kolejna betę za 2 dni - tak dla spokoju. Zawsze robiłam jak nie wychodziło 🫣

Do góry