Encorton się odstawia zazwyczaj stopniowo.A steryd, mam na myśli Encorton, też odstawia się od razu?
reklama
Aguleczka29
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mam pytanie do osób które w czasie punkcji miały tylko pobrane 3 komòrki jajowe. Jak to się u Was potoczyło ?
marzycielko
co prawada ja przy pierwszej punkcji mialam pobrane 6 komorek ale 3 okazaly sie niedojrzale wiec ich nawet nie zaplodnili, finalnie zostaly zaplodnione 2 komorki z ktorych uzyskalismy 1 zarodek trzy dniowyHej dziewczyny. Mam pytanie do osób które w czasie punkcji miały tylko pobrane 3 komòrki jajowe. Jak to się u Was potoczyło ?
marzycielko
ktory dzisiaj jest dpt ?No dobra, zrobiłam to.
Czysta biel.
Nie robię więcej testu, czekam grzecznie do czwartku na betę.
Ale serduszko podpowiada porażkę
dziś 5dptktory dzisiaj jest dpt ?
marzycielko
No to jeszcze za wcześniedziś 5dpt
naczytałam się dziś na FB na grupie in vitro jakie ładne kreski wychodziły dziewczynom już 5dpt, że sama chciałam spróbowaćNo to jeszcze za wcześnie
Azb
Jednej wyjdzie, drugiej nie ... wszystko zależy w którym dniu zarodek sie zagnieździł w dalszym ciągu trzymamy za Was kciuki mocnooonaczytałam się dziś na FB na grupie in vitro jakie ładne kreski wychodziły dziewczynom już 5dpt, że sama chciałam spróbować
reklama
Ja przy 4 stymulacji miałam pobrane 4 komorki, ale 3 nadawały sie do zapłodnienia. Z tego mialam 3 blastocysty 2x4.1.1 i 1x3.2.2. Dwa transfery nieudane, ostatni z blastka 4.1.1 dał ciaze. Obecnie 36tcHej dziewczyny. Mam pytanie do osób które w czasie punkcji miały tylko pobrane 3 komòrki jajowe. Jak to się u Was potoczyło ?
Podziel się: