Madame JS
Fanka BB :)
Dodam, że mnie nigdy nie wychodziły dobrze poranne testy. Za dużo piję wieczorem . Robiłam zawsze po pracy.I nawet po południu ale cudnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dodam, że mnie nigdy nie wychodziły dobrze poranne testy. Za dużo piję wieczorem . Robiłam zawsze po pracy.I nawet po południu ale cudnie
Mnie testowanie zawsze kojarzy się z porankiem… ale może czas zamieszać w każdym razie cały dzień dużo piję, aż do późnego wieczora więc może być kłopotDodam, że mnie nigdy nie wychodziły dobrze poranne testy. Za dużo piję wieczorem . Robiłam zawsze po pracy.
Pięknie! Ja dzisiaj tez miałam wizytę i trochę ponad 3kg mamy (38+1). Szyjka miękka, rozwarcie na palec i regularne skurcze (bezbolesne). Mam czekać. Może się zacząć, ale nie musi - super.Dziewczyny, melduję, że moja Młoda waży juz 2700 g obecnie leci 35 tc. Życzę Wam wszystkim powodzenia, a za mnie trzymajcie tez proszę kciuki. Ostatnia prosta
@Będęwkoncumama! Jak tam mamusiowanie?
patrzac na mojego Skarba bawiacego sie obok, uwazam ze warto ale wiadomo, ze kazdy lek to dodatkowe ryzyko. Szczerze mowiac mi nikt nie mowil o takim ryzyku. Jesli chodzi o skutki uboczne to nie mialam zadnych, moze troche bylam zmeczona. Ale nie wiem czy wszystkie leki na to nie wplynely. No i ciazaDziewczyny, które miały do czynienia z Accofilem - czy i jakie skutki uboczne miałyście? Mój lekarz dał mi wybór przedstawiając za i przeciw (w tym między innymi wspominając o ryzyku nowotworu). Warto?
Jest cudownie właśnie dopadło mnie mega zmęczenie , jeszcze po cc ponoć dostałam mega anemii ( tak w szpitalu powiedzieli ) aaaa zapomniałam już jesteśmy w domu to była szybka akcja , poniedziałek szpital i poród ( nie byłam przygotowana na CC ) i w środę do domu z synkiem ale.kocham to jak nic na świecie kocham tego szkraba ( największego i najgłośniejszego z oddziału ) jak nikogo na świecie . Jestem zakochana po uszy w nimDziewczyny, melduję, że moja Młoda waży juz 2700 g obecnie leci 35 tc. Życzę Wam wszystkim powodzenia, a za mnie trzymajcie tez proszę kciuki. Ostatnia prosta
@Będęwkoncumama! Jak tam mamusiowanie?
Właśnie jakoś o tym nie pomyślałam oczywiście że jesteśmy dziś wyszliśmy w równo 3 dobę po porodzie nawet pierwszy spacer zaliczyliśmy z mężem i Stasiem@Będęwkoncumama! Tu nick trzeba zmienić i to szybciutko na jestem mam nadzieję że już jesteście w trójeczkę w domku i cieszycie się sobą