reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, które miały do czynienia z Accofilem - czy i jakie skutki uboczne miałyście? Mój lekarz dał mi wybór przedstawiając za i przeciw (w tym między innymi wspominając o ryzyku nowotworu). Warto?

Dziewczyny, melduję, że moja Młoda waży juz 2700 g 😮obecnie leci 35 tc. Życzę Wam wszystkim powodzenia, a za mnie trzymajcie tez proszę kciuki. Ostatnia prosta :)
@Będęwkoncumama! Jak tam mamusiowanie?
Pięknie! Ja dzisiaj tez miałam wizytę i trochę ponad 3kg mamy (38+1). Szyjka miękka, rozwarcie na palec i regularne skurcze (bezbolesne). Mam czekać. Może się zacząć, ale nie musi 😅 - super.

Dziewczyny, które miały do czynienia z Accofilem - czy i jakie skutki uboczne miałyście? Mój lekarz dał mi wybór przedstawiając za i przeciw (w tym między innymi wspominając o ryzyku nowotworu). Warto?
patrzac na mojego Skarba bawiacego sie obok, uwazam ze warto ❤️ ale wiadomo, ze kazdy lek to dodatkowe ryzyko. Szczerze mowiac mi nikt nie mowil o takim ryzyku. Jesli chodzi o skutki uboczne to nie mialam zadnych, moze troche bylam zmeczona. Ale nie wiem czy wszystkie leki na to nie wplynely. No i ciaza 😀

Dziewczyny, melduję, że moja Młoda waży juz 2700 g 😮obecnie leci 35 tc. Życzę Wam wszystkim powodzenia, a za mnie trzymajcie tez proszę kciuki. Ostatnia prosta :)
@Będęwkoncumama! Jak tam mamusiowanie?
Jest cudownie ❤️ właśnie dopadło mnie mega zmęczenie , jeszcze po cc ponoć dostałam mega anemii ( tak w szpitalu powiedzieli 🙈 ) aaaa zapomniałam już jesteśmy w domu 😍😍 to była szybka akcja , poniedziałek szpital i poród ( nie byłam przygotowana na CC 🙈) i w środę do domu z synkiem ❤️❤️ ale.kocham to jak nic na świecie ❤️ kocham tego szkraba ( największego i najgłośniejszego z oddziału 🙈) jak nikogo na świecie . Jestem zakochana po uszy w nim ❤️❤️❤️

@Będęwkoncumama! Tu nick trzeba zmienić i to szybciutko 😂na jestem 😁mam nadzieję że już jesteście w trójeczkę w domku i cieszycie się sobą ❤️
Właśnie jakoś o tym nie pomyślałam 🙈🙈🤦‍♀️ oczywiście że jesteśmy 😍😍 dziś wyszliśmy w równo 3 dobę po porodzie ❤️ nawet pierwszy spacer zaliczyliśmy z mężem i Stasiem 😍😍
Ogólnie jestem wykończona ale najszczęśliwszą na świecie ❤️ mam moje szczęście przy sobie w końcu ❤️

Dziewczyny, jak to jest z nospą? Do którego tygodnia ciąży ja brałyście i jakie dawki?
U mnie 5tc i od poniedziałku biorę codziennie po 3 tabl...I tak się zastanawiam jak długo mogę...bo jakoś psychicznie mi z tym lepiej :)

reklama
Do góry