reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie w klinice zalecają robić od 7dpt - nie wcześniej... szczerze ? nigdy tyle nie czekałam , miałam 3 transfery i za każdym razem 6dpt robilam betę 😁 ( a od 4 robiłam testy😆 ) .
Hejka! 😊 i tego 4 dnia na testach coś było widać? Ja zabieram się do zrobienia ale ma takiego stresa, że sama nie wiem… jestem 5 dpt. Oczywiście nic nie czuję (próbuję sobie tłumaczyć, że to za wcześnie 😬), panikuję na maksa że się nie udało 😳

Hejka! 😊 i tego 4 dnia na testach coś było widać? Ja zabieram się do zrobienia ale ma takiego stresa, że sama nie wiem… jestem 5 dpt. Oczywiście nic nie czuję (próbuję sobie tłumaczyć, że to za wcześnie 😬), panikuję na maksa że się nie udało 😳
Hej, a co byś chciała czuć? 😁 "Wgryzanie"? 😀
U mnie 5dpt już było coś widać ;-)

Hej, a co byś chciała czuć? 😁 "Wgryzanie"? 😀
U mnie 5dpt już było coś widać ;-)
Haha no chyba tak 😂 wiesz racjonalne podejście niestety tutaj nie wchodzi w grę 😂
O kurczę, ale fajnie, że było coś widać. U mnie leży sterta testów, ale mój strach jest ogromny i nie ruszam. 🥹
A czy pamiętasz ten pierwszy tydzień? Coś było inaczej? 🥹

Haha no chyba tak 😂 wiesz racjonalne podejście niestety tutaj nie wchodzi w grę 😂
O kurczę, ale fajnie, że było coś widać. U mnie leży sterta testów, ale mój strach jest ogromny i nie ruszam. 🥹
A czy pamiętasz ten pierwszy tydzień? Coś było inaczej? 🥹
Nie, wszystko było zupełnie normalnie 😁. Przykro mi 😂 .
Za pierwszym razem zamierzałam czekać do bety, ale niespodzianką było plamienie implantacyjne - więc wtedy zrobiłam test i już coś było nieźle widać (chyba 6dpt).
Tym razem w 5dpt była już kreska uchwytna telefonem ;-)

Nie, wszystko było zupełnie normalnie 😁. Przykro mi 😂 .
Za pierwszym razem zamierzałam czekać do bety, ale niespodzianką było plamienie implantacyjne - więc wtedy zrobiłam test i już coś było nieźle widać (chyba 6dpt).
Tym razem w 5dpt była już kreska uchwytna telefonem ;-)
Ojej 🥹 teraz kusi jeszcze bardziej🤣
Ja po prostu mam parę pilnych spraw w nadchodzącym czasie i martwię się, że wyjdzie biel bieli i wtedy już o niczym innym nie będę mogła myśleć. A wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu, żeby zaplanować coś dalej.. Osiwieję 🥹

Ojej 🥹 teraz kusi jeszcze bardziej🤣
Ja po prostu mam parę pilnych spraw w nadchodzącym czasie i martwię się, że wyjdzie biel bieli i wtedy już o niczym innym nie będę mogła myśleć. A wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu, żeby zaplanować coś dalej.. Osiwieję 🥹
Wierz mi, każda z nas przez to przeszła ;-)
Ja założyłam sobie, że testuję wcześnie i jeśli wyjdzie biel, to przecież nic jeszcze nie oznacza :p

Yesss 😉 i to za każdym transferem 😉 ale nie ma co do tego przywiązywać większej uwagi . Znam dziewczyny które w 6dpt miały na testach biel wizira a 8 dpt pozytywna Beta 😉. Czasem poprostu zdarzają się dzidziusie leniuszki 😉

Trzymam kciuki za sukces 💪🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Załączniki

• IMG_2571.jpeg
    IMG_2571.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Yesss 😉 i to za każdym transferem 😉 ale nie ma co do tego przywiązywać większej uwagi . Znam dziewczyny które w 6dpt miały na testach biel wizira a 8 dpt pozytywna Beta 😉. Czasem poprostu zdarzają się dzidziusie leniuszki 😉

Trzymam kciuki za sukces 💪🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Pięknie się ogląda to foto! 😍 ja nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam. Raz był jakiś cień ale to tylko przypadek…😞
A to przepraszam, że zapytam - nie znam Twojej historii 🥹 podczytuję często różne wątki, ale tego nie wychwycilam. Ile miałaś transferów? Czy możesz coś więcej o nich napisać? Albo podpowiedzieć, gdzie o tym przeczytam 🙂😁

Do góry