reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak odbiorę to już będę spokojna :)
Hej :-)
A dokładnie sprawdziłaś? Bo jak z lekami wrocilam domu to po zrobieniu też panikowałam ze go jest za mało i braknie, dopiero mój chłop mnie ogarnął i kilka razy sprawdziliśmy i okazało się że jest ok :)
Jaka miałaś dawkę na recepcie i jakie rozpisane ? Bo aż dziwne żeby lekarz za przeproszeniem dal d.. I źle przepisał.
Menopur po rozpuszczeniu nie musi być w lodówce już a i opiekunka mówiła mi żeby robić z różnych stron brzucha żeby leki się nie mieszały, a i lepszy komfort Bo o ile na początku zastrzyki są spoko tak po kilku dniach ten brzuch już boli od kłucia

A dokładnie sprawdziłaś? Bo jak z lekami wrocilam domu to po zrobieniu też panikowałam ze go jest za mało i braknie, dopiero mój chłop mnie ogarnął i kilka razy sprawdziliśmy i okazało się że jest ok :)
Jaka miałaś dawkę na recepcie i jakie rozpisane ? Bo aż dziwne żeby lekarz za przeproszeniem dal d.. I źle przepisał.
Menopur po rozpuszczeniu nie musi być w lodówce już a i opiekunka mówiła mi żeby robić z różnych stron brzucha żeby leki się nie mieszały, a i lepszy komfort Bo o ile na początku zastrzyki są spoko tak po kilku dniach ten brzuch już boli od kłucia
No ja wczoraj godzinę wcześniej zaczęłam czytać ulotkę do menopuru. Miałam stres.
Lekarz SMS: klucia wystarczy robic 5 cm obok, zmieniając strony /przy menopur I bemfola/
U mnie plan jest taki, że biorę leki, potem punkcja i zapłodnienie, mrożenie i za 3 miesiące transfer bo muszą mi obejrzeć mięśniaka. Lek pow.ze nie che ryzykować,bo ten mięśniak jest jakos tak dziwnie położony na usg
Zeschizowalam z tym i już przestałam pić mleko i jeść nabiał /a jadłam dużo/:D.

reklama
Menopuru było na 10 dni, stymulację wydłużyliśmy o 1 dzień i dlatego braknie, rekovelle dokupilam a o Menopur zapomniałam zapytać czy starczy... Więc wina w tym lekarza i moja...

Do góry