Chmurkach
Fanka BB :)
Gdzieś mi ta Twoja odpowiedź zniknęła dopiero się. dokopałamMuszą się zadomowić. Najlepiej wszystkie trzy. Jeden mój i 2 Twoje.
Jeśli chodzi o implantację to jest tak jak że wszystkimi innymi objawami. Bierzemy hormony, więc równie dobrze mogą być one wynikiem ciąży jak i przyjmowanych hormonów.
12 miałam transfer a 16 i 18 miałam plamienia bardzo delikatne, takie tylko pajączki krwi + w tym czasie dosc dziwny ból w dole brzucha.
Tylko że implantacja to długi proces , nawet 3 dniowy więc kiedy takie plamienie występuje? Na poczatku? na końcu? Ja nie wiem.
A leczenie w Invicta Gdańsk
no to ja w takim razie nie jestem w stanie określić kiedy to się wydarzyło, nie miałam żadnych plamień a ból brzucha jak na @ towarzyszy mi od samego transferu.
A widzisz jak sama mówisz że i 3 dni to trwa to co Ty Kochana świrujesz już na starcie że jest źle, nie może być super bety jak możliwe że maleństwo zagnieździło się pare godzin np przed badaniem ;-)
No to mamy tę samą klinikę tylko ja w Warszawie, aczkolwiek zbliżamy się w wasze tereny bo planujemy przeprowadzkę na mazury w okolicach Iławy