reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie po wizycie, tylko po wynikach badań.
One są po ok 3-4 tygodniach.
Kompletniw nie pamietam, dla mnie to temat zamknięty, ale możliwe, ze mam gdzieś te badania to porobić zdj j Ci wyślę dziś się postaram 🙂
dzięki byłoby super jak byś je znalazła A powiedz mi gdzie ten Malinowski przyjmuje w tej łodzi

Nie wiem.o co chodzi wszystkie badania są dobre leki zmienione zarodki przebadane i znów nie doszło do implantacji ja już nie wiem.co o tym.muslec nie wiem co jeszcze zrobić żeby się udało. Immunolog mówił kiedyś że jak teraz się nie uda to zostaje wlew z immunoglobulin i że wtedy powinno zaskoczyć
A robiłaś test era ( przesunięcie okna implantacyjnego) z biopsja endonometrium?

Mogłabyś napisać jakie badania potrzebne są do tego lekarza do tego szczepienia limfocytami
Lepiej nie robić przed wizytą bo profesor często chce aktualne A niektóre badania są drogie.
My na pierwszej wizycie zostawiliśmy koło 8000 za badania moje i męża A już duża część miałam.
Obecnie wizyta sama kosztuje 500 PLN , szczepienie limfocytami męża.1000 A pullowane( od dawców)chyba 1200 PLN.

Lepiej nie robić przed wizytą bo profesor często chce aktualne A niektóre badania są drogie.
My na pierwszej wizycie zostawiliśmy koło 8000 za badania moje i męża A już duża część miałam.
Obecnie wizyta sama kosztuje 500 PLN , szczepienie limfocytami męża.1000 A pullowane( od dawców)chyba 1200 PLN.
mojego męża nawet nie ma co badac bo on jest po nowotworze

reklama
Do góry