kiry są okej są przebadane. Biopsje robię przed każdym transferem i byłam przekroczonaKiry przebadane?
Edit może przed transferem warto zrobić biopsję i sprawdzić czy nie ma zapalenia endo. Ja miałam i to niewielkie ale uważam że wyleczenie zapalenia pomogło.
reklama
dzięki byłoby super jak byś je znalazła A powiedz mi gdzie ten Malinowski przyjmuje w tej łodziNie po wizycie, tylko po wynikach badań.
One są po ok 3-4 tygodniach.
Kompletniw nie pamietam, dla mnie to temat zamknięty, ale możliwe, ze mam gdzieś te badania to porobić zdj j Ci wyślę dziś się postaram
A robiłaś test era ( przesunięcie okna implantacyjnego) z biopsja endonometrium?Nie wiem.o co chodzi wszystkie badania są dobre leki zmienione zarodki przebadane i znów nie doszło do implantacji ja już nie wiem.co o tym.muslec nie wiem co jeszcze zrobić żeby się udało. Immunolog mówił kiedyś że jak teraz się nie uda to zostaje wlew z immunoglobulin i że wtedy powinno zaskoczyć
tak robiłam okno implantacyjne przesunięte biopsje też robiłam stan zapalny wyleczonyA robiłaś test era ( przesunięcie okna implantacyjnego) z biopsja endonometrium?
Lepiej nie robić przed wizytą bo profesor często chce aktualne A niektóre badania są drogie.Mogłabyś napisać jakie badania potrzebne są do tego lekarza do tego szczepienia limfocytami
My na pierwszej wizycie zostawiliśmy koło 8000 za badania moje i męża A już duża część miałam.
Obecnie wizyta sama kosztuje 500 PLN , szczepienie limfocytami męża.1000 A pullowane( od dawców)chyba 1200 PLN.
dr sydorA immunologię kto ci ogarnął m???
mojego męża nawet nie ma co badac bo on jest po nowotworzeLepiej nie robić przed wizytą bo profesor często chce aktualne A niektóre badania są drogie.
My na pierwszej wizycie zostawiliśmy koło 8000 za badania moje i męża A już duża część miałam.
Obecnie wizyta sama kosztuje 500 PLN , szczepienie limfocytami męża.1000 A pullowane( od dawców)chyba 1200 PLN.
On też podobno jest dobry, i chyba jak widzi potrzebę to też zleca szczepienia.dr sydor
Napisz Do niego jak wygląda sytuacja , może coś podpowie albo zmodyfikuje leczenie.
Nie załamuj się, u mnie udał się dopiero 7 transfer z 4 stymulacji.
reklama
Karpatka89
Fanka BB :)
Gynemed, na ul. Emilii Szczanieckiej.dzięki byłoby super jak byś je znalazła A powiedz mi gdzie ten Malinowski przyjmuje w tej łodzi
Podziel się: